Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Συμπληρωματική ανακοίνωση στην προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Αστυνομικές Σχολές έτους 2020

Καθορισμός ημέρας ακρόασης πολιτών από την Ελληνική Αστυνομία ...

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.


Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

Δείτε επίσης: 





Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


11 σχόλια:

  1. παλι η πολυτεκνεια και η τριτεκνια ειδιλη κατηγορια.. τι είχα Γιάννη τι είχα πάντα σε αυτήν την χώρα! διαβαστε την προκυρηξη των ηδη υπηρετουντων αστυνομικων που προσπαθουν να γίνουν αξιωματικοι μεσω πανελληνίων εξετάσεων. Ακόμα και εκεί όπου α) το ετήσιο εισόδημα του μεσου Έλληνα αστυνομικού ανέρχεται στα 14000 ευρώ και β) δεν θεωρείται προστατευόμενο μέλος της οικογένειας του λόγω του εισοδήματος. Επειδή και μόνο προέρχεται από πολύτεκνη ή τριτεκνοι οικογένεια υπόκειται στην ειδική κατηγορία και εισέρχεται στην αξιωματικών της Αστυνομίας! Με αλλά λόγια : ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ δίνουν πανελλήνιες για να γίνουν αξιωματικοί και επειδή έχουν τρία αδέρφια και πάνω ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες και προάγονται με πιο εύκολο τρόπο από τους άλλους συναδέλφους τους.
    Το θεωρείται αυτό συνταγματικό? εφόρου ζωής το προνόμιο της πολυτεκνιας ανεξάρτητα αν αργότερα εσύ κάνεις οικογένεια με ένα παιδί, επειδή απλά και μόνο προερχεσαι από πολύτεκνοι οικογένεια είσαι πολύτεκνος αλλά το παιδί σου όχι? ΕΛΛΑΔΙΣΤΆΝ το μεγαλείο σου στον 21 αιώνα!!
    Διαβάστε τις προκηρύξεις των ηδη υπηρετούντων υπαξιωματικων αστυνομικών για την εισαγωγη τους στην Σ.Α.Ε.Α. να δείτε την αξιοκρατία της χώρας μας.. με εισόδημα παρακαλώ άνω των δεκα τεσσαρων χιλιάδων (14000.00) ευρώ ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες!!!
    Ειδικές κατηγορίες θα έπρεπε να ισχύουν με βάση το εισόδημα της κάθε οικογένειας και όχι με βάση τα παιδιά του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε 14 γραμμες ενα σωρο ορθογραφικα λαθη!!!!Διεκδικω σοβαρα κατι,οταν παρουσιαζω τις αποψεις μου,τουλαχιστον γραφοντας αξιοπρεπως,διατυπωση,λαθη κλπ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άμα σε πείραξε η διατύπωση η το οτιδήποτε άλλο όπως η ορθογραφία τότε προφανώς θα σε πείραξε και το αντισυνταγματικό της προκήρυξης για τους ήδη υπηρετούντες αστυνομικούς. Υπέροχο θα ήταν να σχολιαζες το ανωτέρω γεγονός με καλύτερη διατύπωση από την δική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να γίνει πιο κατανοητή η κατάσταση σε όλους τους αναγνώστες! Η προκυρηξη για Εισαγωγή Αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας δεν έχει καμμία σχέση με την προκυρηξη για την Εισαγωγή Ιδιωτών στην σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Αφορά αποκλειστικά και μόνο τους ήδη υπηρετούντες Αστυνομικούς που είναι ανεξάρτητοι και δεν θα έπρεπε να ανήκουν σε ειδικες κατηγορίες πολύτεκνων και τριτεκνων εκτός και είναι γονείς τριών ζώντων τέκνων ή και παραπάνω. Δεν είναι λογικό να υπάρχει η ανωτέρω ειδική κατηγορία για εν ενεργεία αστυνομικούς που προέρχονται από πολύτεκνες ή τριτεκνες οικογένειες.
    Η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για τους ήδη υπηρετούντες Αστυνομικούς δεν θεωρείται στρατιωτική σχολη αλλά ένα σχολείο βαθμολογικής εξέλιξης καθώς είναι ήδη αστυνομικοί που δίνουν μόνο για να εξελιχθούν ιεραρχικά! Αν είναι να υπάρξει η πολυτεκνεια και η τριτεκνια σε αυτήν την προκυρηξη το σωστό είναι να υπάρξει και στις προαγωγικές εξετάσεις για τον βαθμό του αρχιφύλακα αλλά και στις προαγωγικές εξετάσεις των ΤΕΜΑ (σύστημα εξετάσεων εντός του σώματος που παρέχει σε βαθμοφόρους υπαξιωματικους να γινουν Αξιωματικοι).
    ΜΠΡΑΒΟ στην αξιοκρατία της ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για τους ήδη υπηρετούντες Αστυνομικούς και τα προνόμια που παρέχει ανάμεσα στα παιδιά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντάζομαι ότι αν ήσουν τρίτεκνος ή πολύτεκνος δε θα αναρτούσες σχόλιο σε κάθε άρθρο και ευχαρίστως θα απολάμβανες του προνομίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι πολύ καλά έχεις καταλάβει το θέμα που ανάρτησα αλλά προτιμάς την επίθεση και όχι να βρεις λύση! γνησιος Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρρωστημένη κατάσταση,ο ένας με περισσότερα μόρια να μένει απ έξω και ο άλλος με λιγότερα να εισάγετε,ειλικρινά συμβαίνει κάτι παρόμοιο σε χώρα άλλη της Ε.Ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το θέμα δεν είναι ότι συμβαίνει σε μαθητές το ανωτέρω γεγονός αλλά σε ενήλικα άτομα με ετήσιο εισόδημα 14.000 € που ανταγωνίζονται για ιεραρχική εξέλιξη και όχι μισθολογική μόνο για την συγκεκριμένη σχολή. Την Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας μόνο για αστυνομικούς!!! είναι δυνατόν να γράφεις εξετάσεις για να πάρεις βαθμό στην ήδη υπάρχον δουλειά σου και επειδή προερχεσαι από πολύτεκνη οικογένεια με λιγότερα μόρια από τους άλλους να προαγεσαι??? ρε παιδιά η γελοιότητα έχει όρια. Για παράδειγμα, δουλεύω σε τράπεζα και δίνω εξετάσεις για να γίνω Διευθυντής και ενώ βγάζω τα μόρια, ένας με λιγότερα μόρια προάγεται και εγώ όχι. Θα προαχθεί όχι επειδή ο ίδιος είναι πολύτεκνος με 4 παιδιά αλλά επειδή έχει άλλα τρία αδέρφια. αν είναι δυνατόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απόλυτο δίκιο αλλά και στο δικαστήριο να πας αυτό το βλέπει ως πολύτεκνους μαθητές Λυκείου και όχι ως επαγγελματίες που παίρνουν κανονικά μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μια προσφυγή δεν βλάπτει τι λετε το ξεκινάμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνήγορος του Πολίτη
    Ίση μεταχείριση. Δες σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή