Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία και Αρχαία Ελληνικά είναι τα δύο μαθήματα που πήγαν πολύ χειρότερα οι φετινοί υποψήφιοι σε σχέση με τους αντίστοιχους της περσινής χρονιάς - Πίνακας

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα ποσοστά των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2020 (Ημερήσιο - Νέο σύστημα) που οι επιδόσεις τους στα μαθήματα είναι κάτω από τη βάση (και πάνω από τη βάση).



Με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ημερ. ΓΕΛ 2020 - Νέο σύστημα και σε σύγκριση με τα αντίστοιχα της περσινής χρονιάς μπορούμε να εξάγουμε τα εξής συμπεράσματα:

Οι υποψήφιοι έγραψαν πολύ χειρότερα στα μαθήματα Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία και Αρχαία Ελληνικά ενώ στα υπόλοιπα μαθήματα τα ποσοστά των υποψηφίων που οι βαθμολογίες τους κυμάνθηκαν κάτω από τη βάση δεν διαφοροποιούνται σε μεγάλο βαθμό (καλύτερες επιδόσεις σε Μαθηματικά, Βιολογία, Οικονομία και χειρότερες επιδόσεις σε Ιστορία, Φυσική, Χημεία, Πληροφορική). Η Κοινωνιολογία εξετάστηκε για πρώτη φορά.

Δείτε επίσης: 

Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ειδική εφαρμογή για τον υπολογισμό μορίων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Όλες οι ΒΑΣΕΙΣ 2019 σε μία ανάρτηση - Πίνακες για όλες τις κατηγορίες

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Αριθμός υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ανά Ομάδα Προσανατολισμού και Τομέα

Στατιστικά βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2020

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου