Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Μήνυμα σε όσους απογοητεύτηκαν σήμερα με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σάρωσαν οι Δωδεκανήσιοι στις Πανελλήνιες! | Νέα | Εκτακτη ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Εδώ και λίγη ώρα στο panelladikes24 γινόμαστε δέκτες μηνυμάτων από υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 και από γονείς, οι οποίοι είναι γεμάτοι απογοήτευση και θυμό.

Πιο συγκεκριμένα, μερικές χαρακτηριστικές εκφράσεις τους είναι ''καταστραφήκαμε'', ''ντροπή τους'', ''πλήρης αποτυχία'', ''αναξιοκρατία'', ''ευθύνες του υπουργείου'' κ.ά.

Από τη μεριά μας κατανοούμε ως ένα βαθμό τη ψυχολογία των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Ωστόσο, σήμερα δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά οι βαθμολογίες των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Οι βαθμολογίες δεν έχει σημασία αν είναι μικρές ή μεγάλες. Ο σημαντικός παράγοντας είναι αν με αυτές τις βαθμολογίες μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας καθώς παίζουν ρόλο και οι βαθμολογίες και των άλλων υποψηφίων.

Αν έχουν γράψει όλοι οι υποψήφιοι ''χάλια'' τότε και οι βάσεις θα πέσουν ενώ αν έχουν γράψει όλοι μεγάλους βαθμούς τότε και οι βάσεις θα ανέβουν.

Μην απογοητεύεστε, κοιτάξτε το μέλλον με αισιοδοξία και το επόμενο βήμα είναι η σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε ότι σε έναν αγώνα όσο και να έχουμε προσπαθήσει υπάρχει περίπτωση να μην πετύχουμε τους στόχους μας, όμως δεν πρέπει να σταματήσουμε να τους κυνηγάμε.

Συμβουλή προς γονείς: Αποφορτίστε τα παιδιά σας με κάθε τρόπο - Μην τους μεγαλώνετε την απογοήτευση. 

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου