Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Μπορώ να κάνω κάποιες αλλαγές στο Μηχανογραφικό Δελτίο 2020 που έχω οριστικοποιήσει;

Μηχανογραφικά 2018: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την υποβολή ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μπορώ να κάνω κάποιες αλλαγές στο Μηχανογραφικό Δελτίο 2020 που έχω οριστικοποιήσει;

ΝΑΙ, οι υποψήφιοι που έχουν οριστικοποιήσει το Μ.Δ. μπορούν μόνο να διαγράψουν κάποια/κάποιες από τις προτιμήσεις τους ή και όλες, μέσω της εφαρμογής https://exams-delpref.it.minedu.gov.gr/, έως και την Τετάρτη 22-07-2020 στις 13:00.

Αναμένεις τα αποτελέσματα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση; Τότε, μπορείς να είσαι πλήρως ενημερωμενένος-η έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 - Ενημέρωση.

Διευκρινίζεται ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή στη σειρά των προτιμήσεων, ούτε προσθήκη νέων. Με την ολοκλήρωση της διαγραφής των προτιμήσεων θα πρέπει ο υποψήφιος να οριστικοποιήσει εκ νέου το Μηχανογραφικό Δελτίο, το οποίο διατηρεί τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου, αλλά με νεότερη ημερομηνία οριστικοποίησης.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα Μηχανογραφικά Δελτία.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου