Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Συμπληρωματική προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Πυροσβεστικές Σχολές έτους 2020 - Αριθμός εισακτέων ανά σχολή και κατηγορία

panelladikes24 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Προκήρυξη για την ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Συμπληρωματική προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών στη Σχολή Πυροσβεστών, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο αριθμός των εισακτέων στις Πυροσβεστικές Σχολές μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 ανέρχεται σε 133 (30 στη Σχολή Ανθυποπυραγών (Αξιωματικών) και 103 στη Σχολή Πυροσβεστών)

Σημειώνεται ότι το panelladikes24 είχε ενημερώσει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη με σχετική ανάρτηση από τις 29/5/2020. Δείτε εδώ.

Δείτε την προκήρυξη και άλλες σημαντικές αναρτήσεις στο σύνδεσμο που ακολουθεί.





Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Πυροσβεστικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


8 σχόλια:

  1. 17025 και 18200 οι βάσεις στο νέο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί και πιό πάνω στην απλή.

      Διαγραφή
    2. Οντως εκει θα κυμανθουν οι βασεις στην πυροσβεστικη επειδη φετος εδωσα απο τεχνολογικη ?

      Διαγραφή
  2. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Οκτώ άτομα από το παλαιό σύστημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή