Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Λιμενικές Σχολές 2020 - Αρχίζουν οι ΠΚΕ - 3.857 υποψήφιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής - 127 θα είναι οι εισακτέοι

Ακυβέρνητο σκάφος με μετανάστες στη Μονεμβασιά - Σπεύδουν ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι από αύριο (8/7) θα πραγματοποιούνται οι Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος έτους 2020.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

Μερικές σημαντικές πληροφορίες

- Ο αριθμός των υποψηφίων που έχουν γίνει δεκτοί για συμμετοχή στις ΠΚΕ μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών ανέρχεται σε 3857.

- Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στις Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθορίζεται σε είκοσι επτά (27).

- Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στις Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθορίζεται σε εκατό (100).



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος καθώς και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Παιδιά γνωρίζει.κανεις εάν οι διαδικασίες είναι πολύ χρονοβόρες η μας ξεπετανε Τσάκα Τσάκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή