Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας - Εισιτήριες Εξετάσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Προκήρυξη εξετάσεων για το τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων ...Οι εισιτήριες εξετάσεις του Τμήματος δεν υπάγονται στο σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων και διενεργούνται σύμφωνα με το Π.Δ. 169/2006 και την Υ.Α. φ151/89700β6/5-9-2006 (ΦΕΚ 1358/14-9-2006 τ.Β΄) με ειδικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη της Φλώρινας.

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίασή της αριθμ. 116/20-07-2020, λαμβάνοντας υπόψη την αριθμ. 180/18-05-2020 συνεδρία της Συνέλευσης του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών, αποφάσισε τη διεξαγωγή των εισιτηρίων εξετάσεων από 21-25 Σεπτεμβρίου 2020.

Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων υποβάλλονται στη γραμματεία του τμήματος από 1 μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου και είναι:

α) Αίτηση συμμετοχής

β) αντίγραφο Απολυτήριου Λυκείου

γ) δύο (2) μικρές φωτογραφίες του υποψηφίου (τύπου ταυτότητας)

δ) αντίγραφο ταυτότητας

Εάν τα δικαιολογητικά σταλούν με ταχυμεταφορές πρέπει η αίτηση να είναι επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής και ο υπάλληλος που θα τα καταθέσει να έχει εξουσιοδότηση να παραλάβει το δελτίο υποψηφίου για να το στείλει στον/στην υποψήφιο/α. Τα έξοδα και των δύο αποστολών βαρύνουν τον/την υποψήφιο/α.

Η αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις είναι έντυπη και χορηγείται στους υποψηφίους/στις υποψήφιες από το Τμήμα.

Με την υποβολή των δικαιολογητικών συμμετοχής ελέγχονται τα ατομικά στοιχεία του υποψήφιου/της υποψήφιας σύμφωνα με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, που επιδεικνύει στη Γραμματεία του Τμήματος.

Σε περίπτωση που ο/η υποψήφιος/α στερείται για οποιονδήποτε λόγο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου επιδεικνύεται πιστοποιητικό του Δήμου ή της Κοινότητας που φέρει επικυρωμένη φωτογραφία.

Σε κάθε υποψήφιο/α παραδίδεται πριν από τις εξετάσεις «Δελτίο ταυτότητας υποψηφίου/ας» το οποίο φέρει επικυρωμένη τη φωτογραφία, αναγράφει τα ατομικά στοιχεία και έχει υπογραφεί από το γραμματέα του Τμήματος.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Καλών Τεχνών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου