Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2020 για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση) - Δικαιούχοι - Δικαιολογητικά - Διαδικασία

panelladikes24 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι: 

- οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ. λήγουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020,

- η υποβολή του Μ.Δ. γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Δικαιούχοι υποβολής Μ.Δ. 2020 για το 10% των θέσεων

- Δικαίωμα να υποβάλουν φέτος Μηχανογραφικό Δελτίο για το 10% έχουν οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ το 2018 ή το 2019, οι οποίοι διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση. 

- Όσοι υποψήφιοι είχαν συμμετάσχει στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις του 2018 ή του 2019 δεν δικαιούνται να είναι υποψήφιοι φέτος για το 10% των θέσεων. 

Κωδικός ασφαλείας (password) για είσοδο στην εφαρμογή

Η δημιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους ανωτέρω υποψηφίους για υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου, θα γίνεται σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, κατά προτίμηση σε εκείνο της αποφοίτησής τους ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους. 

Δικαιολογητικά για τον κωδικό ασφαλείας

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τη Βεβαίωση συμμετοχής έτους 2018 ή 2019. Σε κάθε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Επιπλέον πληροφορίες

Όσοι απόφοιτοι με την Αίτηση - Δήλωση είχαν δηλώσει υποψηφιότητα για νέα εξέταση και τελικά δεν προσήλθαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σε ΚΑΝΕΝΑ μάθημα, μετά την ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων προσέρχονται στο Λύκειό τους, ώστε να υπαχθούν στο ποσοστό του 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, εφόσον το επιθυμούν, και εφόσον το δικαιούνται, όσοι δηλαδή είχαν συμμετάσχει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ το 2018 ή το 2019. 

Δείτε τις εγκυκλίους και Μ.Δ ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020 στους συνδέσμους που ακολουθούν.





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου