Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Βάσεις Α΄ και Β΄ Κατανομής των ετών 2017 - 2018 - 2019 για την εισαγωγή Ελλαδιτών υποψηφίων στα τμήματα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

To TΕΠΑΚ συγχαίρει όσους εξασφάλισαν θέση στα πανεπιστήμια της ΚύπρουΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Κάθε χρόνο χιλιάδες υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων διεκδικούν την εισαγωγή τους στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου με τα μόρια που έχουν συγκεντρώσει για την εισαγωγή τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τις Βάσεις Α΄ και Β΄ Κατανομής των ετών 2017 - 2018 - 2019 για την εισαγωγή Ελλαδιτών υποψηφίων στα τμήματα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.



Σημειώνεται ότι η ενημέρωση από το panelladikes24 θα είναι συνεχής και για τις διαδικασίες εισαγωγής Ελλαδιτών υποψηφίων στα Κυπριακά Πανεπιστήμια.


Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαδικασίες εισαγωγής φοιτητών στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου