Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) - Παρατείνεται έως 30 Ιουνίου η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Η 30η Ιουνίου 2020 είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για έναρξη φοίτησης στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Η παράταση δόθηκε λόγω της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης και αφορά στην υποβολή αιτήσεων για εισδοχή σε τέσσερα (4) Προπτυχιακά και σε είκοσι (20) Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών σε εύρος επιστημονικών πεδίων. Δεκτές γίνονται, επίσης, αιτήσεις για τα Διδακτορικά Προγράμματα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και της Σχολής Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, για τα οποία η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 26η Μαΐου 2020.

Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό ευκαιρίες παρακολούθησης προγραμμάτων δια βίου μάθησης («Αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες») στα γνωστικά πεδία των προγραμμάτων σπουδών του, καθώς και Προγράμματα Κατάρτισης σύντομης διάρκειας. Και γι’ αυτά τα προγράμματα οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ως τις 30 Ιουνίου 2020 για έναρξη παρακολούθησης τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Οι αιτήσεις εισδοχής για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δημόσιο πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως με τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαπενταετίας, οργανώνει υψηλών προδιαγραφών προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες. Όλα τα προγράμματα έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα, παρέχουν πολύπλευρη ακαδημαϊκή γνώση, καλλιεργούν επαγγελματικά αξιοποιήσιμες δεξιότητες και έχουν άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Το ΑΠΚΥ προσφέρει, επίσης, θέσεις υποψηφίων διδακτόρων σε επιστημονικά πεδία των τριών Σχολών του. Το συγκριτικό πλεονέκτημά του είναι οι σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και η ευέλικτη εξ αποστάσεως μεθοδολογία σπουδών, που χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής εκπαίδευσης, δίνουν σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν, στον δικό τους χώρο και χρόνο, έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για περισσότερες πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπορείτε να επικοινωνείτε:
- με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 / 711


Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαδικασίες εισαγωγής φοιτητών στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου