Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να ληφθεί μέριμνα για επιπλέον μοριοδότηση των παιδιών υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020

Κοινή ομάδα υπό τον ΠΟΥ ξεκινά έρευνα για τον κορονοϊό | Η ...Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) με έγγραφό της προς τους Υπουργούς Υγείας, Εργασίας και Παιδείας ζητά να ληφθεί μέριμνα για επιπλέον μοριοδότηση των παιδιών υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020.

Δείτε παρακάτω το σχετικό έγγραφο.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


13 σχόλια:

  1. Όλα τα παιδιά είναι θύματα της πανδημίας και όχι περισσότερο τα παιδιά των υπαλλήλων υγείας. Μην εκμεταλλευόμαστε καταστάσεις γιατί το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είναι άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη σας ,αναξιοι και αθλιοι, παιζετε με τους κοπους των παιδιων που διαβαζουν νυχθημερον για να καταφερουν στην ζωη τους. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας τους δωσουν επιδομα .. μεγαλη αδικια σε βαρος των παιδιων που διαβαζουν καθημερινα αν δωσουν μέριμνα για επιπλέον μοριοδότηση των παιδιών υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ξανά ντροπή! Γαϊδούρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και γω θέλω παραπάνω μόρια. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια από το άγχος άρα η πολιτεία πρέπει να με καταλάβει και να δείξει κατανόηση. Λίγο τσίπα ρεεε ντροπή σας σε εσάς που το σκεφτήκατε ντροπή σας τπτ άλλο. Τα δικά μας παιδιά να βολευτούν και τι μας νοιάζει για το σύνολο. Από την μία οι άλλοι με το παλιό σύστημα που επειδή νιώθουν αδικημένοι λόγω κορονιου βγαίνουν και λένε ναι την διδαχτηκαμε την ύλη αλλά βγάλτε και σε εμάς κάτι να μπούμε πιο εύκολα. Από την άλλη μεριά οι άλλοι που ζητάνε ελεύθερη πρόσβαση στα ΑΕΙ γτ λέει βίωσαν μια μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και ψυχική κούραση από την πανδημία. Και έρχονται σήμερα κάποιο άλλοι να πουν εεεε νταξει εμείς τόσα κάναμε άρα ζητάμε να μπούνε τα παιδιά μας με το έτσι θέλω στα ΑΕΙ. Έλεος φτάνει πια φτανειιι. Ντροπή σε αυτούς που το σκέφτηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσοι ήταν στα νοσοκομεία με covid?
      Γιατί οι υπόλοιποι με άλλες παθήσεις δεν πλησίαζαν.....Μην το αναλύσω επιπλέον...

      Διαγραφή
  6. Ντροπή τους!Όλος ο ελληνικός πληθυσμός με τον τρόπο του είναι θύμα του covid 19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βραβείο κουτοπονιαριάς πρέπει να πάρουν αυτοί που το σκέφτηκαν!!!! Τι έμπνευση ήταν αυτή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βραβείο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ααααααα δεν πάμε καλάαααα!!!
    Στην αναμπουμπούλα σου λέει....ότι κάτσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσπαθησαν να μας πεισουν οτι εισαστε ανθρωπιστες! Εαυτουληδες ειστε!!! Ντροπη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με αυτό το σκεπτικό να μοριοδοτηθουν και τα παιδιά που έχασαν κάποιον γονιο, τα παιδιά με ψυχολογικά προβληματα κ.ο.κ. Η ιδιοτέλεια του ελληναρα. Είναι έτοιμοι να χαντακωσουν τόσα παιδιά για το συμφέρον τους και αποκαλούνται ακόμα "ήρωες"; ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή