Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Στρατιωτικές Σχολές 2020 - Αρχίζει η διαδικασία υποβολής Αιτήσεων - Δηλώσεων - Οδηγίες - Βίντεο

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις - newsique.gr

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Από αύριο (13/5) έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.asei-assy.mil.gr η υποβολή της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης καθώς και των απαιτούµενων δικαιολογητικών των υποψηφίων για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές με την κατηγορία Έλληνες Εσωτερικού.

Πριν την υποβολή της Αίτησης - Δήλωσης δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί βίντεο με οδηγίες από το ΓΕΕΘΑ.


Δείτε την προκήρυξη και άλλες σημαντικές αναρτήσεις στο σύνδεσμο που ακολουθεί.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας.

    Με την υποβολή, με μεταφόρτωση (upload). της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης υποψηφίου, για τη σχολή Ικάρων, το πιστοποιητικό, αναγνωρισμένο από το κράτος, καλής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2 πρέπει να υποβληθεί (upload), επικυρωμένο και μεταφρασμένο στα ελληνικά ή αρκεί, στην αγγλική γλώσσα, μια επικυρωμένη από ΚΕΠ φωτοτυπία αυτού;
    (Στην προκήρυξη Παράρτημα ΣΤ, παράγραφος1δ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω διαβασα πως θελει επικυρωση απο δικηγορο και οταν θα εισαι επιτυχων και παρουσιαστεις θα πας ή το πρωτοτυπο ή μεταφρασμενο απο δικηγορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή