Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Το ΥΠΑΙΘ ζητά νέα στοιχεία για την κάλυψη της ύλης των μαθημάτων που εξετάζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 - Τι αναφέρει για τη μη διδαγμένη ύλη

Εκπαιδευτικά νέαΤο ΥΠΑΙΘ με εγκύκλιο ζητά την αποστολή στοιχείων για την παρακολούθηση και συντονισμό της ύλης των μαθημάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιου Γενικού Λυκείου, της Γ΄ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου και της Δ΄ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου που εξετάζονται πανελλαδικά

Δείτε όσα αναφέρει η εγκύκλιος

Σχετικά με την παρακολούθηση και συντονισμό της ύλης των μαθημάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιου Γενικού Λυκείου, της Γ΄ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου και της Δ΄ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου που εξετάζονται πανελλαδικά (έως την ημερομηνία έναρξης της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων) και μετά την έκδοση της με αρ. πρωτ. 44639/Δ2/09-04-2020 Υ.Α. (ΦΕΚ Β΄1381) επισυνάπτεται αρχείο excel με τον ΠΙΝΑΚΑ 1 και τον ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ με τροποποιήσεις στον τρόπο αποτύπωσης της ύλης: 

Επισημαίνονται τα ακόλουθα σχετικά με τη συμπλήρωση και αποστολή των νέων πινάκων από τους Διευθυντές των ΓΕ.Λ. προς τις οικείες Δ/νσεις Δ/θμιας Εκπ/σης.

Οι Διευθυντές των ΓΕ.Λ. μέχρι 06-05-2020 θα υποβάλλουν στην οικεία Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης συμπληρωμένο με ΟΛΑ τα στοιχεία τον ΠΙΝΑΚΑ 1 αναγράφοντας: 

- τη λέξη «ΤΕΛΟΣ» για τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ή ΤΕΥΧΗ ΒΙΒΛΙΩΝ στα οποία η εξεταστέα - διδακτέα ύλη έχει ολοκληρωθεί,

- την ΜΗ ΔΙΔΑΓΜΕΝΗ ΥΛΗ (με σαφή αναφορά σε κεφάλαιο, ενότητα, υποενότητα, παράγραφο) για τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ή ΤΕΥΧΗ ΒΙΒΛΙΩΝ στα οποία η εξεταστέα - διδακτέα ύλη ΔΕΝ έχει ολοκληρωθεί,

- την ένδειξη «ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ» (στην αντίστοιχη Ομάδα) σε περίπτωση που δεν έχουν σχηματιστεί τμήμα/-τα σε κάποια/-ες Ομάδα/ες Προσανατολισμού .

Οι Διευθύνσεις Δ/θμιας Εκπ/σης θα αποστείλουν τον νέο ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ μέχρι 07-05- 2020

Παρακαλούνται τόσο οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων όσο και οι Διευθυντές Δ/θμιας Εκπ/σης να μεριμνήσουν ώστε οι πίνακες να μην έχουν κενά και ασάφειες.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου