Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Δέσμευση Μητσοτάκη να ανοίξουν τα Δημοτικά Σχολεία την 1η Ιουνίου

Πρεμιέρα των Δημοτικών Σχολείων τη 1η ΙουνίουΚατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα που πραγματοποιήθηκε χθες (18/5) έγινε αναφορά στο άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων.

Πιο συγκεκριμένα, δείτε την ερώτηση του δημοσιογράφου και την απάντηση του κ. Πέτσα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πότε θα ανακοινώσει η Κυβέρνηση τις προθέσεις της για την επαναλειτουργία των Δημοτικών σχολείων; Εξετάζεται να μην επανέλθουν όλες οι τάξεις του Δημοτικού;

ΣΤ. ΠΕΤΣΑΣ: Αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες. Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα από το άνοιγμα της Γ’ Λυκείου και από σήμερα, των Γυμνασίων και των υπολοίπων τάξεων του Λυκείου. Η Επιτροπή των ειδικών θα εισηγηθεί ανάλογα στην Κυβέρνηση και η Κυβέρνηση θα αποφασίσει. Δεν μπορώ, αυτή τη στιγμή, να σας πω τι θα γίνει. Το μόνο που κρατάμε είναι η δέσμευση του Πρωθυπουργού ότι θα ανοίξουν τα Δημοτικά σχολεία, όπως είναι προγραμματισμένο, την 1η Ιουνίου, εφόσον είναι καθοδική η πορεία της πανδημίας. Αυτό περιμένουμε να το δούμε.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Απόφαση - Τη Δευτέρα 1/6 επαναλειτουργούν Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία και παιδικοί - βρεφονηπιακοί σταθμοί

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/05/16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή