Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Πανελλαδικές - Κεραμέως: Πρώτο μέτρο οι μεγαλύτερες αποστάσεις των μαθητών στις τάξεις

Αλλαγές στο Λύκειο: Από το 2020-2021 η εφαρμογή της τράπεζας ...Στόχος οι πανελλαδικές να γίνουν με τη μικρότερη δυνατή αναστάτωση για τους μαθητές - Επιδίωξη να διεξαχθούν όσο πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες του Ιουνίου

Σταθερή παραμένει η επιδίωξη του υπουργείου Παιδείας παραμένει οι Πανελλαδικές εξετάσεις να διεξαχθούν «όσο πιο κοντά γίνεται στις καθιερωμένες ημερομηνίες του Ιουνίου» είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 η Νίκη Κεραμέως συμπληρώνοντας ότι «στόχος είναι οι Πανελλαδικές να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι μέσα Ιουλίου».

Ερωτηθείσα για τα σενάρια του τρόπου διεξαγωγής των εξετάσεων η υπουργός Παιδείας είπε ότι «αναμένουμε τις οδηγίες των ειδικών για τη δυνατότητα και τις συνθήκες. Εξετάζουμε όλα τα σενάρια πρώτα για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία. Το πρώτο μέτρο που κοιτάζουμε είναι μεγαλύτερη απόσταση μέσα από τις τάξεις. Έχουμε και προβλέψεις για μικρότερο αριθμό μαθητών ανά τάξη για τις σχολικές εξετάσεις».

«Στόχος μας είναι οι πανελλαδικές να γίνουν με τη μικρότερη δυνατή αναστάτωση για τους μαθητές» πρόσθεσε η υπουργός Παιδείας.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου