Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Προσόντα και προϋποθέσεις για την εισαγωγή στις Σχολές Λιμενικού Σώματος με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων - ΦΕΚ

panelladikes24 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Προσόντα και προϋποθέσεις ...Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄ 1423/2020 η ΚΥΑ Αριθμ. 2421.1/21777/2020 ''Καθορισμός των προσόντων, των προϋποθέσεων, των κατηγοριών των υποψηφίων, των κωλυμάτων κατάταξης και των διαδικασιών για την εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων''.

Πατήστε εδώ για να δείτε την απόφαση.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


12 σχόλια:

  1. Πώς γίνεται ρε παιδιά στα προσόντα εισαγωγής να λέει αυτό "Οι άντρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να εκπληρώνουν αυτές (στρατεύσιμοι) ή να βρίσκονται νόμιμα εκτός στρατεύματος." Τότε δεν θα μπορεί κανείς 18αρης να μπει αφού δεν έχει πάει στρατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ακριβώς αυτό λέει αλλά εννοεί ότι μπορούν να μπουν και αυτοί που έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις αλλά και αυτοί που είναι νόμιμα εκτός, δηλαδή αυτοί που έχουν αναβολή

      Διαγραφή
  2. Προπονησεις δε γινονται πανω απο ενα μηνα.... κ δεν ξερουμε ποσο ακομα ... κ βγαζει τα ιδια ορια με το 19..ας ανοιξει τα σταδια για προπονησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αίτηση ποτέ πρόκειται να βγει περίπου;επίσης εγώ που έχω αναβολή λόγω σπουδών πρέπει να στείλω κάποιο δικαιολογητικά που να το αποδεικνύει; ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόκειται να υπάρξει κάποια αλλαγή στα ηλικιακα όρια της Ικάρων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανείς δεν ξέρει φίλε . Κρίμα για το παλικάρι πάνω που δεν μπορεί να προπονηθεί . Ευτυχώς είμαι από επαρχία και τρέχω σε κάτι χωματόδρομους παράνομα , επειδή η αστυνομία ξύνει τα ******* της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την κοπέλα που δεν μπορεί να προπονηθεί * Σρυ τώρα το παρατήρησα ότι είσαι κοπέλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ. Η προκήρυξη δεν έχει βγει ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα.

      Διαγραφή
    2. Έχουμε κανένα νέο για το πότε περίπου θα βγει????

      Διαγραφή
  8. Κάτσε ρε μάγκα να ανοίξουν πρώτα τα σχολεία να τελειώσει η καραντίνα να βγουν αποφάσεις και μετά . Βιάζεστε πολύ . Αν βγεί προκήρυξη τότε θα ενημερωθείτε από εδώ . Κανείς δεν ξέρει ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή