Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Την Τετάρτη (29/4) η ανακοίνωση με τα εξειδικευμένα μέτρα που αφορούν στη σταδιακή επαναλειτουργία δομών του Υπουργείου Παιδείας

Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων | DocumentoΑπό το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 29 Απριλίου στις 18:00, στην συνέντευξη τύπου στο Υπουργείο Υγείας με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον Υφυπουργό Πολιτκής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, θα συμμετάσχει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και θα ανακοινώσει τα εξειδικευμένα μέτρα που αφορούν στη σταδιακή επαναλειτουργία δομών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Τρίτη 28/4 στις 18.00 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το σχέδιο μετάβασης στη νέα κανονικότητα σύμφωνα με το οποίο οι εκπαιδευτικές δομές θα ανοίγουν σταδιακά.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Μητσοτάκης: Ανοίγουν τα σχολεία - 11 Μαΐου για τη Γ΄ Λυκείου και 18 Μαΐου για τις υπόλοιπες τάξεις Λυκείων και τα Γυμνάσια

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/04/11-18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πότε θα ανοίξουν τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/04/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή