Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Σχετικά με την εξεταστέα ύλη των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 με το παλαιό σύστημα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με την εξεταστέα ύλη των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 με το παλαιό σύστημα, σας ενημερώνουμε ότι δεν έχει επέλθει καμία αλλαγή

Η ανακοίνωση που έγινε (μείωση της εξεταστέας ύλης) αφορά τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2020 με το νέο σύστημα καθώς δεν ολοκληρώθηκε η διδασκαλία της ύλης στις σχολικές μονάδες λόγω της προσωρινής αναστολής των σχολικών μονάδων για λόγους δημόσιας υγείας.

* Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι (παλαιού συστήματος) μπορεί να έχουν διδαχθεί την εξεταστέα ύλη των μαθημάτων αλλά η προετοιμασία τους κατά τη φετινή χρονιά αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω των κλειστών φροντιστηρίων (για όσους πηγαίνουν φροντιστήριο).




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Κεραμέως για εξεταστέα ύλη Πανελλαδικών 2020: Καμία μείωση στους υποψήφιους ΓΕΛ με το παλαιό σύστημα

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/04/2020_86.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή