Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Μήπως σήμερα θα ανακοινωθεί από την Υπουργό Παιδείας η ημερομηνία έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020;

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Σήμερα (29/4) στις 18.00 η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα παρουσιάσει τα εξειδικευμένα μέτρα για την επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων μετά από την απαγόρευση λειτουργίας που έχει γίνει για λόγους δημόσιας υγείας.

Ήδη, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε το γενικό πλαίσιο σχετικά τις ημερομηνίες που θα ανοίξουν τα σχολεία για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

Επίσης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό κ. Σκέρτσος ανακοίνωσε ότι τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 12 Ιουνίου και με ειδικά προστατευτικά μέτρα.

Επομένως, για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 είναι γνωστά τα απαιτούμενα χρονοδιαγράμματα εκτός από την ημερομηνία έναρξης των εξετάσεων.

Μήπως σήμερα θα ανακοινωθεί από την Υπουργό Παιδείας η ημερομηνία έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020;


Μείνετε ενήμεροι από το panelladikes24 - Η ενημέρωση είναι συνεχής και από τη σελίδα του panelladikes24 στο facebook.

Δείτε επίσης: 

Την Τετάρτη (29/4) η ανακοίνωση με τα εξειδικευμένα μέτρα που αφορούν στη σταδιακή επαναλειτουργία δομών του Υπουργείου Παιδείας

Μητσοτάκης: Ανοίγουν τα σχολεία - 11 Μαΐου για τη Γ΄ Λυκείου και 18 Μαΐου για τις υπόλοιπες τάξεις Λυκείων και τα Γυμνάσια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πότε θα ανοίξουν τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών

Στις 12 Ιουνίου θα λήξουν τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια - Πώς θα γίνονται τα μαθήματα (σπάσιμο τμημάτων, μαθήματα ανά δύο μέρες για τους μαθητές, συνέχιση της τηλεκπαίδευσης)

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις - Τι πρέπει να γνωρίζετε μέχρι στιγμής - Ενημέρωση από το panelladikes24

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου