Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Επιστολή υποψηφίου των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 προς την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Παιδεία: Το ανώτερο αγαθό της ατομικής, πολιτικής και κοινωνικής ...Το panelladikes24 δημοσιεύει την επιστολή υποψηφίου των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 προς την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την αγχωτική κατάσταση που έχουν περιέλθει όλοι οι υποψήφιοι λόγω της πανδημίας και των επιπτώσεών της και ζητά την ακύρωση των εξετάσεων.


Σημειώνεται ότι:

- το panelladikes24 δημοσιεύει τις απόψεις αναγνωστών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποτελούν απαραίτητα και επίσημη θέση του ιστολογίου,

- τα στοιχεία του συντάκτη της επιστολής βρίσκονται στη διάθεση του panelladikes24.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. Επειδή κάποιος προφανώς που δεν έχει διαβάσει που είναι πολλοί αυτοί αφού κάθε χρόνο μπαίνουν και αυτοί που γράφουν μόνο το όνομα τους, ζητάει κάτι που προσβάλλει όλους αυτούς τους μαθητές που προσπαθούν όλα τα χρόνια της μαθητικής τους ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς αυτό φίλε μου. Βρήκανε κάποιοι την ευκαιρία να απαιτήσουν ελεύθερη πρόσβαση στα πανεπιστήμια με κριτήριο τον βαθμό του σχολείου αν είναι δυνατόν. Φτάνει αρκετά με τους γονείς και τα παιδιά και τις επιστολές. Προσβάλουν τα παιδιά που πάλεψαν και έκαναν μια αξιόλογη προσπάθεια τα οποία περιμένουν την στιγμή να γράψουν να δικαιωθούν. Αντε μάθαμε τώρα και όλοι επιστολές και ελεύθερη πρόσβαση. Όσοι διάβασαν θέλουν να γράψουν και να δικαιωθούν όσοι δεν έγραψαν τους η ψυχολογική και η πνευματική πίεση που δέχονται από όλη αυτή την κατάσταση. Έλεος τπτ άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατί να μην μπούνε με την ποσόστωση του 5% όσοι προσβληθούν από κορονοϊό καθ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων στα πανεπιστήμια; Μήπως επειδή η λαικίστικη και ξεφτιλισμένη κυβέρνηση του Μητσοτάκη τους επιβάλει πανελλήνιες με το έτσι θέλω; Γιατί η Ελλάδα να μην ακολουθήσει το παράδειγμα της Γαλλίας που ακύρωσε τις εξετάσεις της για φέτος και καλά έκανε κατα την άποψή μου. Δεν φοβάται κανείς μην κολλήσουν τα παιδιά; Εντάξει στις νομικές σχολές, στις ιατρικές και στα πολυτεχνεία ας δώσουν πανελλήνιες τον Σεπτέμβρη αλλά για όλες τις άλλες σχολές να μπουν οι υποψήφιοι καθ υπερβαση του αριθμου των εισακτεων με το 5% τις εισαηγωγης τους με σοβαρα νοσηματα και παθησεις αφου ετσι κι αλλιως οσοι μπουν με τον τροπο αυτο θα παρουν και ελευθερη μεταγγραφη για τον τοπο κατικοιας τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή