Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Νέα παράταση για την υποβολή των δικαιολογητικών για το πρόγραμμα ΙΚΥ-ΕΚΟ 2018-2019 - Οδηγίες

panelladikes24 - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πρόσκληση για την υποβολή ...Αναφορικά με την συλλογή των 5.730 φακέλων με δικαιολογητικά, στο πλαίσιο του «Προγράμματος Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών που ανήκουν σε Ευπαθείς και άλλες Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) - ακαδημαϊκό έτος 2018-2019» το Δ.Σ. του ΙΚΥ, προς διευκόλυνση των αιτούντων και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έκτακτες συνθήκες λειτουργίας των εμπλεκομένων Υπηρεσιών (ΙΚΥ, Πανεπιστήμια, Δήμοι, ΕΛΤΑ κ.τ.λ.), αποφάσισε τις κατωτέρω ρυθμίσεις:

- Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής φακέλων έως 31 Μαΐου 2020, προκειμένου οι υποψήφιοι να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να τα προσκομίσουν ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά - courier) στο ΙΚΥ (Τμήμα Υποτροφιών Προπτυχιακών Σπουδών, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 Νέα Ιωνία).

- Δικαιολογητικά που θα αποσταλούν στο ΙΚΥ με e-mail δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν.

- Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη υποβάλει φάκελο με δικαιολογητικά, δύνανται, εντός της ανωτέρω προθεσμίας (31/5/2020), να αποστείλουν τυχόν συμπληρωματικά δικαιολογητικά συνημμένα σε συνοδευτικό έγγραφο με την ένδειξη «ΕΚΟ 2018-2019» και στο οποίο υποχρεωτικά αναφέρεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός πρωτοκόλλου της ηλεκτρονικής αίτησης του υποψηφίου.

- Οι εκτυπωμένες βεβαιώσεις που έχουν εκδοθεί σε ηλεκτρονική μορφή, πρέπει να συνοδεύονται από εκτύπωση και του αντίστοιχου ηλεκτρονικού μηνύματος από την δημόσια υπηρεσία που τα εξέδωσε (Γραμματεία Σχολής/Τμήματος, Ληξιαρχείο, Δήμος κ.λπ.).

- Οι βεβαιώσεις περιουσιακής κατάστασης, όπου απαιτούνται, αφορούν το έτος 2020 (έντυπο Ε9 έτους 2020).

- Βεβαιώσεις αναφορικά με τη λήψη ή μη του στεγαστικού επιδόματος ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 καθώς και το τελικό παραδοτέο (βεβαίωση επιτυχούς εξέτασης στο 65% των μαθημάτων ακαδ. έτους 2018-2019) δεν απαιτούνται στην παρούσα φάση και θα υποβληθούν σε επόμενο στάδιο.

- Για την βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής στην υπεύθυνη δήλωση, ακολουθείται η διαδικασία που προβλέπεται στο www.gov.gr.

- Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τυχόν ρυθμίσεις λόγω των έκτακτων συνθηκών, μέσω ανακοινώσεων που αναρτώνται στον ισότοπο του ΙΚΥ (www.iky.gr) και στην ιστοσελίδα του προγράμματος (https://www.iky.gr/el/upotrofies-gr/proptixiako-gr/ypotrofies-eko/eko-2018-2019) την οποία οφείλουν να επισκέπτονται συχνά.

Δείτε επίσης: 


Παράταση Υποβολής Δικαιολογητικών για το «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες - ακαδ. έτος 2018/19»

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου