Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Αναβολή των UNIque Days 2020 & Νέες Δράσεις - Ανακοίνωση

Τις τελευταίες μέρες, η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες συνθήκες, εξαιτίας της ραγδαίας και ανεξέλεγκτης εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2 και της εξαιρετικά επικίνδυνης ασθένειας που προκαλεί, COVID-19.

Καθώς η πολιτεία λαμβάνει συνεχώς νέα μέτρα πρόληψης, η Unique Minds έχοντας κοινωνική συνείδηση και σεβόμενη τη Δημόσια Υγεία, αναβάλλει τη διεξαγωγή των ημεριδών UNIque Days 2020 μέχρι νεοτέρας.

Όμως, μέσα σε όλα τα δύσκολα, η ομάδα μας καταφέρνει να διακρίνει νέες ευκαιρίες. Έτσι, εφαρμόζοντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία, δουλεύει απρόσκοπτα από το σπίτι, για να βελτιώσει τις UNIque Days ως έργο, να δημιουργήσει νέες δράσεις, διαδικτυακά πλέον, και να σταθεί δίπλα στους μαθητές που δίνουν φέτος Πανελλήνιες, καθώς οι επικρατούσες συνθήκες τους προκαλούν επιπρόσθετη αγωνία.

Δεσμευόμαστε ότι με το πέρας αυτής της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του νέου κορονοϊού και όταν πλέον θα είναι ασφαλές για όλους να επανέλθουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καταφέρουμε να διεξαχθούν οι φετινές UNIque Days. 

Η ομάδα μας πιστεύει ακράδαντα ότι ακόμα και στις πιο δυσοίωνες συνθήκες, υπάρχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη. Ευχόμαστε αυτές τις μέρες να βρείτε τις δικές σας ευκαιρίες και μέσα από αυτή την κρίση να βγείτε δυνατότεροι!

Επίσης, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που πιστεύετε και στηρίζετε το έργο μας. Χωρίς εσάς, η Unique Minds δεν θα είχε φτάσει σήμερα ως εδώ και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για αυτό.

Τέλος, ευχόμαστε ολόψυχα να είστε εσείς και η οικογένειά σας υγιείς & ασφαλείς. 

Η ομάδα της Unique Minds




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου