Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και κατάρτιση στις εκπαιδευτικές δομές του ΟΑΕΔ (ΕΠΑΣ, ΙΕΚ)

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων ...Ανταποκρινόμενη στις έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ προχωρά στην ενεργοποίηση νέων και καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων, που θα επιτρέψουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία στις 49 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας και στα 29 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του Οργανισμού, που βρίσκονται σε αναστολή εκπαιδευτικής λειτουργίας από τις 11 Μαρτίου 2020 εξ αιτίας του κορωνοϊού. 

Με σκοπό να διατηρηθεί η επικοινωνία των μαθητών και σπουδαστών με τους εκπαιδευτικούς, αλλά και η επαφή τους με την διδακτέα ύλη κατά την περίοδο των έκτακτων μέτρων, η Γενική Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης εξασφάλισε πρόσβαση σε ψηφιακά εργαλεία σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, που θα τεθούν σε εφαρμογή στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Με την ενεργή συμμετοχή και συνεργασία όλων - εκπαιδευτικού προσωπικού, μαθητών, σπουδαστών και Διοίκησης - αυτή η πρωτοβουλία θα συμβάλλει σημαντικά στη συνέχιση των διαδικασιών εκπαίδευσης και κατάρτισης στις ΕΠΑ.Σ. και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ αντιστοίχως.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στα ΙΕΚ.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου