Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Πέντε (5) έτη σπουδών στα τμήματα της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου - Απόφαση

Το Σχέδιο Νόμου συγχώνευσης ΤΕΙ και Πανεπιστημίου ΠελοποννήσουΑπό το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄ 1052/2020 η ΚΥΑ 30724/Ζ1/03-03-2020 σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του πρώτου κύκλου σπουδών των Τμημάτων 

α) Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, 

β) Πολιτικών Μηχανικών και 

γ) Μηχανολόγων Μηχανικών 

της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ορίζεται σε δέκα (10) ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Σχολή Μηχανικών είναι εγκατεστημένη στην πόλη της Πάτρας.

Σύντομη παρουσίαση των Τμημάτων

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών έχει ως αποστολή την παροχή σπουδών υψηλού επιπέδου στο επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών, ώστε αυτό να ανταποκρίνεται τόσο στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας και της ελληνικής κοινωνίας, όσο και στις σύγχρονες εξελίξεις των επιστημών της Ενέργειας, των Επικοινωνιών, των Υπολογιστών και της Πληροφορικής.

Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών έχει ως αποστολή την παροχή εκπαίδευσης και διεξαγωγής έρευνας στο ευρύ γνωστικό αντικείμενο της Μηχανολογίας.

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών έχει ως αποστολή την παροχή εκπαίδευσης και διεξαγωγή έρευνας στην εφαρμοσμένη επιστήμη του Πολιτικού Μηχανικού σε όλο το εύρος του αντικειμένου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου