Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ έτους 2020 - Τι πρέπει να προσέξουν στην Αίτηση - Δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Έφυγε» ο δημοσιογράφος Νίκος Αντωνιάδης -Η «φωνή των μεταλλίων ...Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής Αιτήσεων - Δηλώσεων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2020 και εφιστούμε την προσοχή σε όσους υποψήφιους ενδιαφέρονται να δηλώσουν τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2020.

Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται για τα ΤΕΦΑΑ και θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν την επιθυμία τους για τα ΤΕΦΑΑ στην Αίτηση - Δήλωση, ώστε να συμμετάσχουν και στις πρακτικές δοκιμασίες (υγειονομική εξέταση και αγωνίσματα).

Το paelladikes24 θα ενημερώσει για κάθε εξέλιξη που θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ έτους 2020.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα για την εισαγωγή φοιτητών στα ΤΕΦΑΑ.

Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου