Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 - Το ΥΠΑΙΘ ζητά στοιχεία για την κάλυψη της ύλης έως την ημερομηνία έναρξης της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων

Η νέα Απόφαση για τις Σχολικές Εκδρομές | esos.grΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη ζητά από τους Διευθυντές των ΓΕ.Λ. στοιχεία με την πορεία της ύλης στα μαθήματα της Γ΄ τάξης Ημερήσιου Γενικού Λυκείου, της Γ΄ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου και της Δ΄ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου που εξετάζονται πανελλαδικά έως την ημερομηνία έναρξης της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Η προθεσμία για την υποβολή των συγκεκριμένων στοιχείων ολοκληρώνεται στις 31/03/2020.

* Σημειώνεται ότι το ΥΠΑΙΘ εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της εξεταστέας ύλης στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και από τη συγκεκριμένη διαδικασία είναι σίγουρο ότι  θα εξαχθούν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου