Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Δεν θα υπάρξει παράταση του διδακτικού έτους - Δεν αλλάζουν οι ημερομηνίες για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Δεν θα υπάρξει παράταση του διδακτικού έτους - Δεν αλλάζουν οι ημερομηνίες για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Χθες (20/3) η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε την παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών έως και τις 10 Απριλίου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού COVID-19.

Συνεπώς αν δεν υπάρξει κάποια νέα παράταση, τότε τα σχολεία θα ανοίξουν ξανά τη Δευτέρα 27 Απριλίου, δηλαδή μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Σήμερα (21/3) σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με αξιωματούχους του ΥΠΑΙΘ, δεν απαιτείται παράταση του διδακτικού έτους και αλλαγές στο προγραμματισμό των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 αν δεν υπάρξει εκ νέου παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας των σχολείων και μετά το Πάσχα.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Η ενημέρωση είναι συνεχής και στη σελίδα του panelladikes24 στο facebook

Κάνε like στη σελίδα του panelladikes24 στο facebook και επέλεξε ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ - ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ για να μη χάνεις καμία ανάρτηση.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 όσο πιο κοντά γίνεται στην ημερομηνία έναρξής τους - Δήλωση Κεραμέως

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/03/2020_57.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις αεν τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή