Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Κεραμέως: Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια ακόμα και για την επέκταση του σχολικού έτους και τη μετακύλιση της ημερομηνίας έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Κεραμέως:  επέκταση του σχολικού έτους και τη μετακύλιση της ημερομηνίας έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μίλησε στην ΕΡΤ και τόνισε ότι το ΥΠΑΙΘ είναι έτοιμο για όλα τα σενάρια ακόμα και για την επέκταση του σχολικού έτους και τη μετακύλιση της ημερομηνίας έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.


Αναφερόμενη στη αναπλήρωση των διδακτικών ωρών τόνισε ότι θα εξαρτηθεί από το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία.

Σε περίπτωση μικρού χρονικού διαστήματος δύο ή τριών εβδομάδων θα επιστρατευτούν ήπια μέτρα όπως η εντατικότερη μάθηση με μείωση της διδακτικής ώρας στα 35 λεπτά. Η περικοπή εκδρομών και περιπάτων.

Σε περίπτωση μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος των δύο ή τριών εβδομάδων εξετάζεται η επέκταση του σχολικού έτους και μετακύλιση της ημερομηνίας έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων. Είμαστε καθ΄ όλα έτοιμοι για όλα τα πιθανά σενάρια. τόνισε η κα Κεραμέως.

Πατήστε στην εικόνα για να βίντεο με τις δηλώσεις της κ. Κεραμέως.





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου