Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Διενέργεια εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ - Προθεσμία για τις αιτήσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για εοππεπ Διενέργεια εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚΠροθεσμία για τις αιτήσειςΟ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας διενέργειας Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ, ύστερα από τη δημοσίευση της υπ’ αριθμ. 26760/Y1 Κοινής Απόφασης των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Οικονομικών, με θέμα: «Τροποποίηση διατάξεων της απόφασης των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Οικονομικών, αριθμ. 2944/2014 κοινής υπουργικής απόφασης «Σύστημα Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των Αποφοίτων των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και των σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.)», ως ισχύει.» (Φ.Ε.Κ. Β’ 590/24.02.2020).

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις εξετάσεις θα εκκινήσει την Τετάρτη 11/03/2020 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 27/03/2020, σύμφωνα με αναλυτικές οδηγίες που θα ανακοινωθούν.

Σας υπενθυμίζουμε:

α. οι Οδηγοί Σπουδών των ειδικοτήτων 
http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1427-odigoi-spoudon-eidikotiton-iek-tou-n-4186-2013 και

β. οι Κατάλογοι Ερωτήσεων των εξετάσεων για κάθε ειδικότητα.
https://www.eoppep.gr/index.php/el/certification-exams/trapeza_thematwn.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στα ΙΕΚ.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου