Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Διοργάνωση ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΘΥΡΩΝ 2020 για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων

Αποτέλεσμα εικόνας για Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Επισκέψεις μαθητών Λυκείων και Γυμνασίων για την άμεση επαφή των μαθητών με το Πανεπιστήμιο και τις σπουδές σε όλα τα Τμήματά τουΤο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει τις «Ανοιχτές Θύρες», ένα πενθήμερο επισκέψεων μαθητών Λυκείων & Γυμνασίων με σκοπό την άμεση επαφή των μαθητών με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και τις σπουδές σε όλα τα Τμήματά του.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δοθεί έμφαση (α) στην προβολή σύγχρονων επιστημονικών επιτευγμάτων, (β) στη διαφήμιση των ερευνητικών προσπαθειών του ΠΘ, και (γ) στη μεθοδολογία διδασκαλίας και έρευνας στον ακαδημαϊκό χώρο διαμέσου επιδείξεων εκλαϊκευμένων πειραμάτων και σύντομων ελκυστικών διαλέξεων ως προς τα ενδιαφέροντα των μαθητών.

Οδηγίες για τα σχολεία

- Οι «Ανοιχτές Θύρες» θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 09/03/2020 έως την Παρασκευή 13/03/2020.

- Το αναλυτικό πρόγραμμα (ημερολόγιο & ωρολόγιο) διαμορφώνεται αποκλειστικά από τα Ακαδημαϊκά Τμήματα.

- Τα ενδιαφερόμενα σχολεία παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους μετά την ανάρτηση των αναλυτικών προγραμμάτων των Ακαδημαϊκών Τμημάτων στο site του Π.Θ, δηλαδή από την Τρίτη 11/02/2020.

- Οι δηλώσεις θα γίνονται στο Τμήμα Μορφωτικών Ανταλλαγών & Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: pr@uth.gr.

- Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2421074100 & 2421074709

- Θα τηρηθεί σειρά χρονολογικής προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία αποστολής του αιτήματος συμμετοχής και παράλληλα σειρά φθίνουσας προτεραιότητας σύμφωνα με την τάξη φοίτησης (προηγείται η Γ’ και Β’ Λυκείου).

Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τρίκαλα)

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Ακύρωση διοργάνωσης "Ανοιχτές Θύρες" 2020 για μαθητές Λυκείων και Γυμνασίων λόγω κορονοϊού

    https://panelladikes24.blogspot.com/2020/03/2020_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή