Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Τελετή υποδοχής πρωτοετών σπουδαστών ΑΕΝ Οινουσσών - Βίντεο - Φωτογραφίες

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΕΝ Οινουσσών - Λαμπρή υποδοχή των μελλοντικών Ελλήνων ΠλοιάρχωνΣε μία λαμπρή τελετή η ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών υποδέχτηκε τους πρωτοετείς σπουδαστές, τους μελλοντικούς Έλληνες καπετάνιους

Ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκος, προέτρεψε τους σπουδαστές που με τα πλοία θα μεταφέρουν την Ελληνική Σημαία σε όλη την υφήλιο, να μην την υποστείλουν ποτέ και πουθενά!

Την τελετή παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ, ο Αντιδήμαρχος Χίου Χάρης Μπουρνιάς, αξιωματικοί του ΛΣ, εκπρόσωποι ναυτιλιακών εταιρειών και πολλοί γονείς και συγγενείς των σπουδαστών. 

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι πρωτεύσαντες σπουδαστές των προηγούμενων ετών.

Πατήστε πάνω στην εικόνα και δείτε βίντεο από την τελετή.


Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή.


Δείτε επίσης: 



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τους υποψήφιους σπουδαστές των ΑΕΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΤΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΕΝΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή