Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Μετεγγραφές Φοιτητών 2019 - Όλα τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωση των εγγραφών στα νέα τμήματα

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετεγγραφές Φοιτητών 2019 - Όλα τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωση των εγγραφών στα νέα τμήματαΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Μετεγγραφών Φοιτητών 2019 όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και οι οικογένειές τους θέλουν να μάθουν τις επόμενες ενέργειες μέχρι την ολοκλήρωση της μετεγγραφής τους.

Το panelladikes24 σας ενημερώνει για όλα στάδια μέχρι την ολοκλήρωση των εγγραφών. 

1. Η απόφαση κύρωσης του πίνακα των δικαιούχων μετεγγραφή ανά Σχολή ή Τμήμα κοινοποιείται στις Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων. 

2. Οι μετεγγραφέντες καλούνται να προσέλθουν προσωπικά ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτούμενου εκπροσώπου τους στη Γραμματεία της Σχολής/Τμήματος υποδοχής προσκομίζοντας όλα τα δικαιολογητικά, που είχαν δεσμευτεί με την αίτησή τους ότι θα υποβάλουν. 

3. Οι Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων ενημερώνουν το συντομότερο δυνατό τον υποψήφιο μετά από τον έλεγχο των δικαιολογητικών του φακέλου του, 

- εάν γίνεται δεκτός για εγγραφή στη Σχολή/Τμήμα υποδοχής, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή του από τη Σχολή/Τμήμα προέλευσης και την ολοκλήρωση της εγγραφής του στη Σχολή/Τμήμα υποδοχής. 

- εάν χάνει το δικαίωμα μετεγγραφής σε περίπτωση που τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία, τα οποία συνιστούν προϋπόθεση για τη χορήγηση της μετεγγραφής, δεν αποδειχθούν από τα υποβληθέντα δικαιολογητικά.

4. Οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές μπορούν να κάνουν χρήση των διατάξεων του άρθρου 35 του Ν. 4115/2013 (Α΄ 24) για την αναγνώριση μαθημάτων.

Δείτε επίσης: 




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


4 σχόλια:

  1. Θα περιμένουμε ανακοίνωση για πάμε τα χαρτιά μας στο τμήμα που παίρνουμε μετεγγραφή? Η μπορούμε πχ να πάμε κ από Δευτέρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δημοσιευτεί σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες.

      Διαγραφή
  2. Πως θα ξερουμε ποτε πρέπει να καταθεσουμε τα δικαιολογητικα στις γραμματειες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δημοσιευτεί σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες.

      Διαγραφή