Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Πίνακες συμπληρωματικά εισαγομένων (Πλοιάρχων & Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Ασπροπύργου, Ηπείρου, Κρήτης, Κύμης και Μακεδονίας το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Πίνακες συμπληρωματικά εισαγομένων (Πλοιάρχων & Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Ασπροπύργου, Ηπείρου, Κρήτης, Κύμης και Μακεδονίας το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020Από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι την 15η Νοεμβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή δημοσιεύτηκαν οι πίνακες των συμπληρωματικά εισαγομένων (Πλοιάρχων & Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Π-Μ/Ασπροπύργου, Π/Ηπείρου, Π/Κρήτης, Π/Κύμης και Π-Μ/Μακεδονίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Ανακοίνωση (προθεσμία για εγγραφές, δικαιολογητικά, σχετικές πληροφορίες)

Πίνακας συμπληρωματικά εισαγομένων Πλοιάρχων 2019-2020

Πίνακας συμπληρωματικά εισαγομένων Μηχανικών 2019-2020

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τους υποψήφιους σπουδαστές των ΑΕΝ.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



16 σχόλια:

  1. Κυριε Γιώργο μπορειτε να μου απαντησετε γιατι ότι ο πινακας εισαχθεντων διαφερει απο τον πινακα που αναρτησαν με τα ονομα και συγκεκριμένα με το ΕΠΑΛ του 8% και οπου αναφερει οτι θα παρει 6 πλοιαρχους και 4 μηχανικους γενικης κατηγοριας αντιθετως εχει παρει απο τους πλοίαρχους 4 γενικης κατηγοριας και αλλους 2 που αναφέρονται σαν γενικης κατηγοριας αλλα ο ενας ειναι πολύτεκνος και ο αλλος τριτεκνος( ο πινακας εγραφε οτι θα παρει 6 πλοιαρχους 4 μηχανικους και 1 πολύτεκνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας το ίδιο είχε συμβεί και με τους επιλαχόντες από Ε.ΠΑΛ.
    Ένα άτομο που αναφερόταν σαν Γενικής κατηγορίας υπήρχε στη σελίδα με τους μη εισαχθέντες πολύτεκνους.
    Επίσης αν προσέξατε η επιλογή δεν έχει γίνει με σειρά που όπως φαντάζομαι γίνεται κανονικά,ο 2ος πλοίαρχος στον πίνακα με τους μη εισαγόμενους μπήκε στους μηχανικούς.
    Υπάρχει άλλη μια διαφορά οι συμπληρωματικοί αλλού αναφέρονται 149 και αλλού 150!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γτ ο πληαρχος ειχαι πρωτη σειρα μηχανικος για φτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν συμμετέχεις και στις δυο κατηγορίες σημαίνει πως μπαίνεις όπου υπάρχει θέση αλλιώς επιλέγεις τη μια,έτσι χάνει τη θέση κάποιος άλλος.
    Εάν προσέξετε υπάρχουν κοινοί συμμετέχοντες και στις δυο κατηγορίες του Ε.ΠΑΛ που σημαίνει ότι αφού εισάγεται κάποιος από τη μια κερδίζει χαμηλότερη θέση κάποιος άλλος στην άλλη.
    Λογικά ο 6ος πλοίαρχος θα ήταν σίγουρος ότι θα μπει ενώ μένει έξω τελικά σύμφωνα με τους πίνακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει αυτοί που ήταν υποψήφιοι και στις δύο κατηγορίες λογικό είναι να κερδίζει κάποιος μια θέση παραπάνω. Όταν όμως λέει ξεκάθαρα ότι θα πάρει 19 μηχανικούς από ΓΕΛ γενικής επιλογής ,πως γίνεται μέσα σε αυτούς να έχουν περάσει 4 άτομα που είναι στον πίνακα των τριτεκνων; Στο πινάκιο έγραφε δύο τριτεκνοι ΓΕΛ γενικής επιλογής και πήραν 6 . Ποιος μπορεί να το εξηγήσει γιατί μου φαίνεται περίεργο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπληρώνω διορθώνοντας τα εξής: 19 μηχανικοί ΓΕΛ γενικής επιλογής και πήραν 15 . ( Οι υπόλοιποι 4 είναι γραμμένοι με τους υποψήφιους τριτεκνους)
      1 τριτεκνος ΓΕΛ γενικής επιλογής και πήραν 6 .
      2 πολύτεκνοι ΓΕΛ γενικής επιλογής και πήραν όντως 2 .
      Μπήκα στον κόπο και βρήκα στις λίστες τα ονόματα ένα προς ένα για να καταλάβω αλλά και πάλι κάτι δεν μου αρέσει.....

      Διαγραφή
    2. Η προκήρυξη το λέει ξεκαθαρα, οι υποψήφιοι εφόσον ανήκουν σε ειδική κατηγορία, εξετάζονται πρώτα με την Γενική κατηγορία και στην συνέχεια με την ειδική, αυτό γίνεται από τότε που εφαρμόζεται η εισαγωγή με απολυτήριο, για όσους συνεχίζουν να νιώθουν αδικημένοι από του χρόνου θα μπαίνουν όλοι με πανελλήνιες και όποιος θέλει πραγματικά να μπει θα κάτσει να διαβάσει, δεν είναι δύσκολο να γράψεις 9500-10000 μόρια για να μπεις πλοίαρχος και 8500-9000 μόρια για να μπεις μηχανικός!!

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα ακούστε να πω και εγώ κάτι από την μεριά μου το υπουργείο δεν κάνει ποτέ λάθος άλλωστε υπάρχει και η νομική υπηρεσία που ελέγχει τα πάντα πέρα από αυτά το σύστημα που βγάζει την λίστα των μαθητών με τα μόρια και την κατηγορία που ανήκει ο κάθε σπουδαστής δεν κάνει ποτέ λάθος το πως πρέπει να βγαίνουν τα αποτελέσματά αλώστε το γράφει και η εγκύκλιος της αεν όσο αφορά τους τριτεκνους έχουν την πολυτέλεια να επιλέγονται από δύο μεριές είτε από τα μόρια που έχουν αρκεί να υπερβαίνει το μαθητή που είναι στην γενική κατηγορία είτε να είναι στην πρώτη σειρά στους τριτεκνους για αυτό βλέπετε και τριτεκνους στην γενική κατηγορία αλλά επαναλαμβάνω ότι περνάει στα μόρια τον μαθητή γενικής κατηγορίας πιστεύω να έγινα κατανοητός για αυτό να είσαστε σίγουροι δεν κάνουν λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για αυτό ζήτησα να το εξηγήσει κάποιος που ξέρει. Τώρα κατάλαβα. επίσης θα ήθελα να δηλώσω την συμπαράσταση μου σε όσους είναι ήδη ναυτικοί και πολύ συνειδητά γνωρίζοντας το επάγγελμα ,προσπάθησαν να μπουν στην ΑΕΝ αλλά για λίγο δεν τα κατάφεραν .... ξέρετε υπάρχει και αυτή η κατηγορία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά η λέξη δεν τα κατάφερα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του ναυτικού αυτός που θέλει να πετύχει θα πετύχει είμαι σίγουρος για αυτά τα παιδιά που προσπαθούν θα πετύχουν κουράγιο άλλωστε δεν τελείωσε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα! Γνωρίζουμε ποτε θα δοθούν οι μεταγραφές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συμπληρωματικοί που μπήκαν με αυτή την προκήρυξη δεν δικαιούνται μεταγραφή φετος, αλλά από του χρόνου. Για όσους μπήκαμε στον Οκτώβρη λογικα θα βγουν μέσα Δεκέμβρη οπως συνηθως.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ! Επίσης εχει ξεκινήσει ηδη η εξεταστική. Πως θα μας δώσουν την μεταγραφή μεσα στον Δεκέμβρη? Με μοριοδότηση 5μορίων ξέρετε αν εχω πιθανότητες για τον Ασπρόπυργο?

      Διαγραφή
  10. Κάποιο νεότερο για τις μεταγραφές του 2ου εξαμήνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όντως μήπως ξέρετε κάτι για τις μεταγραφες του β εξαμήνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πίνακες κάλυψης κενών θέσεων συμπληρωματικά εισαγομένων (Πλοιάρχων & Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2019-2020

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/12/2019-2020.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή