Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Αύριο (24/10) η ψήφιση του σ/ν με τις ρυθμίσεις για τη συμμετοχή των παλαιών αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 και την κατάργηση της εισαγωγής σε τμήματα ελεύθερης πρόσβασης

Αποτέλεσμα εικόνας για Συζήτηση και ψήφιση του σ/ν με τις ρυθμίσεις για τη συμμετοχή των παλαιών αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 και κατάργηση της εισαγωγής σε τμήματα ελεύθερης πρόσβασηςΑπό το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι αύριο (24/10) θα πραγματοποιηθεί η ψήφιση από την ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις»

Στο συγκεκριμένο σ/ν έχουν συμπεριληφθεί και διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων μεταξύ των οποίων και ρυθμίσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, με το σ/ν ρυθμίζεται η συμμετοχή παλαιών αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 και η κατάργηση της δυνατότητας εισαγωγής σε τμήματα ΑΕΙ με το βαθμό απολυτηρίου (ελεύθερη πρόσβαση).

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Ομιλία Κεραμέως στη Βουλή κατά τη συζήτηση των διατάξεων του ΥΠΑΙΘ (συμμετοχή παλαιών αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάαεις ΓΕΛ 2020, κατάργηση διαχωρισμού τμημάτων ελεύθερης και μη πρόσβασης στο Μηχανογραφικό Δελτίο κ.ά.)

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/10/2020_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίστηκε από τη Βουλή το σ/ν με τις διατάξεις του ΥΠΑΙΘ για τη συμμετοχή παλαιών αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 και την κατάργηση της δυνατότητας εισαγωγής σε τμήματα ΑΕΙ με το βαθμό απολυτηρίου (ελεύθερη πρόσβαση)

    Δείτε το ψηφισθέν νομοσχέδιο

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/10/2020_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή