Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Μετεγγραφές Φοιτητών 2019 - Δείτε τα εγχειρίδια χρήσης της ηλεκτρονικής εφαρμογής για κάθε κατηγορία φοιτητών

Σχετική εικόναΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμη πλέον η ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας για τις Μετεγγραφές Φοιτητές 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer.it.minedu.gov.gr/ για να υποβάλλουν την αίτησή τους έως και και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Δείτε παρακάτω τις κατηγορίες των φοιτητών για μετεγγραφή και μεταβείτε στην αντίστοιχη σελίδα ενώ μπορείτε να μελετήσετε και το αντίστοιχο εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής.

1. Μετεγγραφές με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια

Σύστημα αιτήσεων για φοιτητές που επιθυμούν να διεκδικήσουν μετεγγραφή είτε μέσω μοριοδοτούμενων οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων (σε περιορισμένο αριθμό θέσεων), είτε ως πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις (χωρίς περιορισμό θέσεων).


2. Μετεγγραφές αδελφών φοιτητών

Σύστημα υποβολής αιτήσεων μετεγγραφής και δηλώσεων αποποίησης δικαιώματος μετεγγραφής, για αδέλφια φοιτητές που σπουδάζουν σε διαφορετική Περιφερειακή Ενότητα, τόσο μεταξύ τους όσο και από την Περιφερειακή Ενότητα στην οποία οι γονείς τους διαμένουν μόνιμα ή έχουν πλήρη κυριότητα ή επικαρπία κατοικίας.


3. Μετεγγραφές φοιτητών Κυπριακής καταγωγής

Σύστημα αιτήσεων μετεγγραφής για φοιτητές που έχουν εισαχθεί με την ειδική κατηγορία των φοιτητών Κυπριακής καταγωγής.


Δείτε επίσης: 





Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου