Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Μετεγγραφές Φοιτητών 2019 - Δεν έχουν δυνατότητα μετεγγραφής οι φοιτητές των καταργηθέντων ΤΕΙ

Σχετική εικόναΑπό το panelladikes24 σας ενημερώνουμε όσα αναφέρει η εγκύκλιος για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2019 σχετικά με τους φοιτητές που ακολουθούν προγράμματα των ΤΕΙ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων 4559/2018 (Α΄ 142), 4589/2018 (Α΄ 13) και 4610/2019 (Α΄ 70) εγγραφές και μετεγγραφές φοιτητών στα Τμήματα των καταργηθέντων με τους ως άνω νόμους Τ.Ε.Ι. διενεργούνται αποκλειστικά και μόνο για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. 

Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατή η μετεγγραφή των εγγεγραμμένων, κατά την έναρξη ισχύος των ως άνω νόμων, σε Τμήματα των καταργηθέντων Τ.Ε.Ι. φοιτητών, σε άλλα Τμήματα Τ.Ε.Ι. (η ακαδημαϊκή λειτουργία των οποίων συνεχίζεται μέχρι την αποφοίτηση των ήδη εγγεγραμμένων) αλλά ούτε και σε Τμήματα Πανεπιστημίων, δεδομένου ότι οι ως άνω φοιτητές συνεχίζουν και ολοκληρώνουν το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Τ.Ε.Ι. εισαγωγής τους, η ακαδημαϊκή λειτουργία του οποίου συνεχίζεται μεταβατικά.


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Οι φοιτητες αυτοι ομωε δεν ενταχθηκαν αυτοδικαια στα πανεπιστημια συμφωνα με τον νομο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στους φοιτητες των τει δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα οταν σπουδαζουν τα αδερφια σε διαφορετικες πολεις ????? Ανιση μεταχειριση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή