Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Δεν υπάρχει περίπτωση να εισαχθούν νέοι επιλαχόντες στις ΑΕΝ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Σχετική εικόναΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τους επιλαχόντες για τις ΑΕΝ σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών/ σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 ισχύουν τα εξής:

Στη περίπτωση κατά την οποία μετά την παρέλευση του χρόνου των δέκα ημερών της προηγούμενης παραγράφου προκύψουν κενές θέσεις, αυτές θα καλυφθούν για μία και μόνο φορά από υποψήφιους/-ες Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας, σύμφωνα με την παράγραφο 2, 3 και 4 του Κεφαλαίου Θ και την παράγραφο 1 του κεφαλαίου ΙΑ της παρούσας. Τυχόν κενές θέσεις που, ενδεχομένως, υπάρξουν κατά την εφαρμογή της παρούσης παραγράφου δεν θα καλυφθούν.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


24 σχόλια:

  1. Για τους συμπληρωματικους ειναι αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από το να απαντάμε σε ερωτήματα θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει εφόσον προβλέπετε από τον κανονισμό οι συμπληρωματική δεν ερωτάται το Υπουργείο εάν τουλάχιστον δεν το αποκλείοι έστω και ανεπίσημα για να μην κρατάει σε αγωνία παιδιά που περιμένουν μια θέση.Πυστευω πως δεν είναι δύσκολο να υπάρξει μια επαφή από ανθρώπους που εισπράττουν την αγωνία αυτών των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. Γιώργο να σας ρωτήσω κάτι ο γιος μου φετος δεν μπήκε από πανελληνιες αεν παρόλα αυτά είναι στους επιλαχοντες γνωρίζετε αν η πάρουν και φέτος συμπληρωματικους? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως έχω πει επανειλημμένα, δεν γνωρίζω αν πάρουν και φέτος συμπληρωματικούς. Λυπάμαι που δεν μπορώ να σας πληροφορήσω.

      Διαγραφή
  4. Κ.Γίώργό σήγνώμή γίά τήν ένόχλήσή ότάν λέμέ έπίλάχόντές θέώρόύμέ άύτή πόύ δέν πίγάν νά γράφτόύνέ κάί ότάν λέμέ σίμπλίρόμάτίκή ένόύμέ άύτή πόύ έχόύν γράφτή κάί μέσά άπό τήν σχόλή γίά τί χέόύς λόγόύς τά πάράτάνέ πέρνόύ σημπιλρόμάτί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιλαχόντες - αυτοί που καλύπτουν τις κενές θέσεις από τη μη εγγραφή των επιτυχόντων

    Συμπληρωματικοί - αυτοί που θα προκύψουν από συμπληρωματική προκήρυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε Γιωργο εσει τι πιστεβετε θα φγει συμπληρωματικη προκηρυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για να μπορέσουμε να κάνουμε προβλέψεις.
      Εγώ θεωρώ πως δεν χρειάζεται να παίρνουν συμπληρωματικούς αφού θα μπορούσαν να αυξήσουν τον αριθμό των εισακτέων στην αρχική προκήρυξη. Όμως η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου είχε διαφορετική άποψη.
      Για να δούμε τι θα κάνει η νέα ηγεσία.

      Διαγραφή
  7. Ευχαριστω Κ.Γιωργο αλα ξερω και αλλα ετη π.χ 2015 ειχαν παρει 31ιανουαριου εγω ειμαι 5 συμπληρωματικο απο γενικη σειρα απο γενικο λυκειο για μηχανικος για να δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιο λάθος θα πρέπει να κάνεις. Συμπληρωματικούς πήραν μόνο τα δύο προηγούμενα χρόνια. Την 30 Οκτωβρίου 2017 και 19 Νοεμβρίου 2018.
      Για ξανακοίταξέ το πιο προσεκτικά.

      Διαγραφή
  8. Με συγχωρείτε που επεμβαίνω δεν έχω ξανά γράψει! Σας παρακολουθώ από πέρσι αλλά όσον αφορά τους συμπληρωματικους της αεν συμπληρώνω τα εξής:
    Περίοδο 2013-14(13/12/13 79π 67Μ σύνολο 146 μαθητές)
    Περίοδο 2014-15(31/12/2015 132π 79Μ συνολο211)
    Περίοδο 2015-16(29/10/2015 140π 232Μ σύνολο 372)
    Περίοδο 2016-17(30/1/2017 έβγαλε όχι συμπληρωματικους αλλά εκ νέου επιλαχοντες μαθητές το σύνολο 10 και Μ και Π
    Περίοδο 2017-18(02/11/2017 117 π 88μ σύνολο 205)
    Περίοδο 2018-19(20/11/18 45π 38 Μ σύνολο 83 μαθητές + έξτρα 70π για Κάλυμνο) επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το σπίτι των πανελλαδικών για την ενημέρωση που μας παρέχει ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας κούρασα! Εννοείται όλες οι παραπάνω ημερομηνίες αφορούν συμπληρωματικους πλυν την περίοδο 2016-2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι γίνεται μήπως υπάρχει κάποιο νέο για τους συμπληρωματικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακολουθούμε καθημερινα για τους συμπληρωματικους ας μας ενημέρωση για απιαδηποτε πληροφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι για τους συμπληρωματικούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πήρα στο υπουργείο τηλέφωνο και μου είπαν ότι ακούγεται θα πάρουν συμπληρωματικούς και να παρακολουθούμε για την ανακοίνωση εγώ ρώτησα για τον γιό μού εύχομαι καλή επιτυχία μακάρι να είναι όπως μου τα είπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλλού τα κακαρισματα και αλλού γεννούν οι κότες...κυπριοι και δεν ξέρω ποιους άλλους θα σκεφτούν να πάρουν ....οι ΕλλΈλλη τελευταιοι όπως πάντα!;:'"*✓}¶÷π√|•

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούς τι λες; 1340 Έλληνες πήρε η ακαδημία φετος, να καθοσουν να διαβαζες για να έμπαινες εγώ διάβασα και μπήκα για πλακα, και μην νομίζεις ότι αν μπεις θα είναι χαχαχουχα και μλκιες, αν δεν ασχολείσαι δεν την τελειωνεις την σχολή.

      Διαγραφή
    2. Γιατί εσύ είσαι σίγουρος θα βγεις κάνε κανένα μπαρκο Να σφίξουν λίγο οι κ..... Λοι και τα ξαναλέμε λαλακι

      Διαγραφή
  15. Λυπάμαι φιλαράκι αλλά με πατέρα και άλλα 3 αδέρφια μηχανικους ξέρω τι γίνεται στα καράβια και την ζωή του Ναυτικού και εντελως πληροφοριακα το μπαρκο το μετακίνησαν στο 3ο εξάμηνο διότι τα παιδιά πλέον δεν τα παρατανε μετά το μπαρκο, πιο πιθανό είναι να τα παρατήσεις λόγω των μαθηματων παρά λόγω του Μπάρκου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κανενα νεο για συμπληρωματικλους εχουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή