Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων από το ΙΚΥ για το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες - ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Σχετική εικόναΑπό το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων από το ΙΚΥ για το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες - ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη - Η ενημέρωση θα είναι συνεχής και από τη σελίδα του panelladikes24 στο facebook.

Επίσης, από το panelladikes24 υπενθυμίζεται ότι οι υποτροφίες χορηγούνται για διάστημα εννέα (9) μηνών (από τον Οκτώβριο έως και τον Ιούνιο του εκάστοτε ακαδημαϊκού έτους) σε ημερομηνίες που θα αποφασίζονται από το ΙΚΥ και ανέρχονται σε (α) Τριακόσια ογδόντα ευρώ (380,00) ευρώ μηνιαίως για τους υποτρόφους που σπουδάζουν εκτός του Τόπου Κατοικίας τους και (β) Διακόσια (200,00) ευρώ μηνιαίως για τους υποτρόφους που σπουδάζουν στον Τόπο Κατοικίας τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε την πρόσκληση με όλες τις λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: 





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου