Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Πότε αρχίζουν τα μαθήματα για τους πρωτοετείς σπουδαστές των ΑΕΝ - Αναλυτικές πληροφορίες

Σχετική εικόναΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με την έναρξη μαθημάτων στις ΑΕΝ για τους επιτυχόντες σπουδαστές εκπαιδευτικού έτους 2019-2020, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

- σύμφωνα με τον κανονισμό σπουδών των ΑΕΝ, το Α΄ διδακτικό εξάμηνο αρχίζει την 1η Οκτωβρίου κάθε έτους,

- επίσης, σε περίπτωση που η έναρξη διδακτικού εξαμήνου καθυστερήσει, είναι δυνατόν με απόφαση του Συμβουλίου της Α.Ε.Ν. να παραταθεί η διάρκεια του εξαμήνου και να μετατεθεί το τέλος του καθώς και οι ημερομηνίες των εξεταστικών περιόδων σε νέες κατάλληλες ημερομηνίες.

Επομένως, όλοι οι πρωτοετείς σπουδαστές των ΑΕΝ θα πρέπει να μάθουν την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων από τη σχολή τους.

Δείτε επίσης:







Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στις ΑΕΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


17 σχόλια:

  1. Πρωτοετής για κρητη..Μου ειπανε οτι θα αρχισουν μετα της 8 οκτώβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΚΩΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι το πτυχίο ναυτιλιακών πλοιάρχων ρε Μαρία;

      Διαγραφή
    2. ειναι πτυχιο ως τιτλος και οχι απολυτηριο απο επαλ δηλαδη εχει τελειωσει γενικο λυκειο καποιος και μετα παρακολουθει 2 χρονια επαλ στην ειδικοτητα πλοιαρχος εμπορικου ναυτικου του τομεα ναυτιλιακων επαγγελματων

      Διαγραφή
  3. Θερμη παράκληση σε όποιον γνωριζει..Πια η χωρητικότητα της εστιας της αεν κρητης γιατι εκανα την αίτηση και εγινε δεκτη αλλα αν υπαρχουν αλλοι με χαμηλοτερο εισόδημα θα μπουν αυτοι..Εγω αν μεινω εκτος θα χασω την χρονια γτ και δεν υπαρχουν σπιτια και οσα υπαρχουν είναι πανακριβα..Οποτε ποιες οι πιθανότητες να μεινω εκτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω ότι αρκετοι σπουδαστές απο τα μεγαλύτερα ετη νοικιαζουν εξω και το οτι το 3ο ετος λοιποι ταξιδη για αυτο το εξάμηνο αλλα επειδη ανυσηχω οποιος γνωριζει παρακαλω βοήθεια και τα φωτα σας.

      Διαγραφή
    2. Τέτοιες πληροφορίες μόνο από τη γραμματεία της σχολής σου μπορείς να λάβεις υπεύθυνα, στο τηλ.2821089356.

      Διαγραφή
  4. Κύριε Γιώργο πως γίνεται τα μαθήματα να αρχίζουν 1 Οκτωβρίου και να έχουμε περιθώριο μέχρι 8 για την εγγραφή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δεν αρχίζουν 1 Οκτωβρίου. Άλλο το πότε αρχίζουν τα μαθήματα κι αλλο το πότε αρχίζει το 6μηνο

      Διαγραφή
  5. Η ενημέρωση που δόθηκε κατά την εγγραφή είναι ότι πρέπει να βρίσκονται στην σχολή στις 8 Οκτωβρίου το απόγευμα. Είπαν να επικοινωνήσουμε με την σχολή την Παρασκευή μήπως κάτι έχει αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε εμας και λογικα σε ολας τις αεν τα μαθηματα για τα μεγαλύτερα ετη ξεκινησαν χθες.Οι πρωτοετεις τώρα αν δεν αλλαξει κάτι ξεκιναμε 8 οκτώβρη που ειναι η τελευταία μερα εγγράφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα εγω πηρα κρητη τηλεφωνο και μου ειπαν ξεκινουν 9 του μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πήγα και γράφτηκα στον Ασπρόπυργο και ξεκινάμε 9 του μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος είναι Ασπρόπυργο? Αν θέλετε να μαζευτούμε για την Τετάρτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειναι πτυχιο ως τιτλος και οχι απολυτηριο απο επαλ δηλαδη εχει τελειωσει γενικο λυκειο καποιος και μετα παρακολουθει 2 χρονια επαλ στην ειδικοτητα πλοιαρχος εμπορικου ναυτικου του τομεα ναυτιλιακων επαγγελματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή