Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν έχει ανακοινωθεί η εξεταστέα ύλη για τα μαθήματα που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για εξεταστέα ύλη για τα μαθήματα που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι δεν έχει ανακοινωθεί η εξεταστέα ύλη για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα για τους υποψήφιους ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ σχολικού έτους 2019-2020. 

Η εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ για εισαγωγή σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι μέρος της διδακτέας ύλης των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων στα ΕΠΑΛ και είναι κοινή για όλα τα ΕΠΑΛ.

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ύστερα από εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής η εξεταστέα και διδακτέα ύλη καθορίζονται το αργότερο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Δείτε την περσινή απόφαση με την εξεταστέα ύλη για Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2019.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ 2020 - Εξεταστέα ύλη για τα μαθήματα γενικής παιδείας και ειδικότητας

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/09/2020_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή