Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 - Ομάδες Προσανατολισμού - Επιστημονικά Πεδία - Μαθήματα

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


6 σχόλια:

  1. Με τα Λατινικά τι θα γίνει τελικά?Δεν θα τα επαναφέρουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίνεις με το παλιό σύστημα αν θες που έχει και Λατινικά. Όσον αφορά την καινούργια ύλη των μαθημάτων δεν ξέρω αν ισχύει για εμάς τους αποφοίτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρουμε αν θα αλλάξουν οι συντελεστές των μαθημάτων ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω να έβγαλαν εντελώς τους συντελεστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξανά γράφω γιατί έκανα λάθος.
    Γενικά το υπουργείο δεν έχει μπει σε περαιτέρω ανάλυση για εμάς του αποφοίτους. Τα ερωτήματα είναι πολλά όπως . Ποια θα είναι η ύλη μας ; Δηλαδή θα δώσουμε με την νέα ύλη ή με την παλιά. Επίσης οι συντελεστές θα καταργηθούν ή εμείς απόφοιτοι που δίνουμε με το παλιό σύστημα θα υφίστανται κανονικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά, οι απόφοιτοι έχουν δικαίωμα να επιλέξουν ανάμεσα στο παλαιό και νέο σύστημα. Αν επιλέξουν το παλαιό, σημαίνει ότι θα δώσουν με την περσινή ύλη και με συντελεστές στα μαθήματα (ακριβώς δηλαδή όπως έδωσαν στις Πανελλήνιες του περασμένου καλοκαιριού,χωρίς να αλλάζει τίποτα ως προς την ύλη, τα μαθήματα και τον υπολογισμό των μορίων). Αν δώσουν με το νέο σύστημα η ύλη διαφοροποιείται σε κάποια μαθήματα ενώ όσοι είναι στο πρώτο πεδίο θα δώσουν Κοινωνιολογία και όχι Λατινικά και δεν υπάρχουν συντελεστές βαρύτητας. Έχουν ανακοινωθεί όλα όσα αφορούν τους υποψήφιους των Πανελλαδικών του 2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή