Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Αναμένεται ρύθμιση για τη συμμετοχή αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020 - Διαβάστε τι θα προβλέπει μόνο στο panelladikes24

Αποτέλεσμα εικόνας για συμμετοχή αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2020Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το panelladikes24 σας ενημερώνει ότι αναμένεται ρύθμιση από το ΥΠΑΙΘ σύμφωνα με την οποία:

- οι απόφοιτοι που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το σύστημα που ίσχυσε το σχολικό έτος 2018-2019, θα μπορούν, αν το επιθυμούν, να διαγωνισθούν με το ίδιο σύστημα και κατά το σχολικό έτος 2019-2020,


- εναλλακτικά, οι ανωτέρω θα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν να συμμετάσχουν με τους ίδιους όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες στις εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σύμφωνα με το ν. 4610/2019 (ΦΕΚ Α΄ 70/2019), δηλαδή με το νέο σύστημα.

Σημειώνεται ότι το panelladikes24 είχε ενημερώσει για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές από τις 2/8/2019 με σχετική ανάρτηση. Δείτε εδώ.

Δείτε επίσης:




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


8 σχόλια:

  1. Δυστυχώς αδικουνται οτι και να επιλέξουν
    Αν επιλέξουν με το παλιο συστημα θα υπαρξει ποσοστοση με λιγοστες θέσεις Αν επιλέξουν το νεο συστημα θα εχουν πολυ περισσοτερες θέσεις αλλά και περισσοτερη υλη την οποια ουτε στο σχολειο διδαχτηκαν και εχασαν και την καλοκαιρινη προετοιμασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δηλ θα υπάρχει ποσοστό εισακτεων από αυτούς που δίνουν δεύτερη φορά? Δηλ ας πούμε θα πάρει από τους περσινους μόνο ένα ποσοστό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβώς θα εχει ποσοστοση το 2016 που εφαρμοστηκε ξανα αυτο το συστημα οι παλαιοι αποφοιτοι ημ γελ διεκδικοτωυσαν το 4% των θεσεων και οι τελειοφοιτοι το 86%
      Για παραδειγμα στις ιατρικες η θεσεις για τους αποφοιτους ηταν 37 ενω για τους τελειοφοιτους πανω απο 850

      Διαγραφή
  3. Θα ισχύσει δηλ το 4% κι γιαυτους που δίνουν δεύτερη φορά η μόνο για τους πιο παλιούς δηλ πριν το 2018- 2019?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνα με την μεχρι τωρα ανακοινωση της υπουργου Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι αποφοίτοι του 2018- 2019 μπορουν να ξαναδωσουν με το συστημα που εδωσαν. Για του αποφοιτους των παλαιοτερων ετων δεν εχει πει τίποτα.
      Επίσης δεν εχει ανακοινωσει αν οι αποφοίτοι του 2018- 2019 θα εχουν ποσοστοση
      Απλά το 2016 που δημιουργηθηκε παλι τετοιο θεμα εδωσε ποσοστοση 4%
      Αναμένουμε νεοτερες ανακοινωσεις

      Διαγραφή
  4. ερωτηση, εαν ξαναδωσω με το παλιο συστημα στην εκθεση δεν θα εχουμε την λογοτεχνεια ετσι δεν ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι με το παλιο δεν δινεις λογοτεχνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το 10% θα ισχύει και το 2020;

    ΑπάντησηΔιαγραφή