Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Πολυτεχνείο Κρήτης - Ενημέρωση για τη διαδικασία της ταυτοπροσωπίας των πρωτοετών φοιτητών έτους 2019

Σχετική εικόναΜετά το πέρας της περιόδου ηλεκτρονικών εγγραφών, οι εγγραφέντες στο Πολυτεχνείο Κρήτης θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία της Σχολής τους για ταυτοποίηση/ταυτοπροσωπία

Επισημαίνεται ότι η ταυτοποίηση/ταυτοπροσωπία ολοκληρώνεται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Δικαιολογητικά

- Αίτηση εγγραφής επιτυχόντα 2019
- Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
- Μία φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας
- Φωτοαντίγραφο του Απολυτηρίου Λυκείου
- Επιπρόσθετα, οφείλουν να προσκομίσουν οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης τη σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει να αποστείλουν ή καταθέσουν αυτοπροσώπως, όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ΄ αυτόν, από Δήμο των ανωτέρω Νομών

Η χρονική περίοδος ταυτοποίησης και προσκόμισης των δικαιολογητικών στις Γραμματείες θα ανακοινωθούν από το Πολυτεχνείο Κρήτης σύμφωνα με το ωράριο εξυπηρέτησης κοινού που θα ορίσει η κάθε Γραμματεία και για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της κάθε Σχολής.

Η ειδοποίηση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα γίνει με SMS και μήνυμα στο τηλέφωνο και στο email αντίστοιχα που έχετε δηλώσει, με ταυτόχρονη αποστολή των κωδικών που απαιτούνται για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας, αιτήσεις παροχής δωρεάν σίτισης - στέγασης, κλπ). 

Αφού λάβετε αυτή την ειδοποίηση, μπορείτε να αποστείλετε email (αποκλειστικά από το νέο ιδρυματικό σας email xxxx@isc.tuc.gr) στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών (ΚΕΦ) για να λάβετε Πιστοποιητικό Εγγραφής. 

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου