Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόσκληση κατάταξης επιτυχόντων στη ΣΜΥ έτους 2019 - Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων ανά κατηγορία

Αποτέλεσμα εικόνας για Οδηγίες προς τους επιτυχόντες νέους Σπουδαστές και Σπουδάστριες της ΣΜΥ σχετικά με την κατάταξή τουςΑπό το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκδόθηκε η εγκύκλιος που αφορά στην πρόσκληση κατάταξης των επιτυχόντων-ουσών στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Δείτε την εγκύκλιο με τα ονόματα όσων καλούνται να καταταγούν ως σπουδαστές Ιης Τάξης κατά σειρά επιτυχίας και κατηγορία καθώς και οδηγίες σχετικά με την κατάταξή τους στους συνδέσμους που ακολουθούν.










Δείτε επίσης: 



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


21 σχόλια:

  1. Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να έχουμε κατα την είσοδο μας στην σχολή και το τι θα ήτανε καλό να έχουμε?(δεν αναφέρομαι σε χαρτιά-έγγραφα κτλπ )Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο που δεν σας χρειάζετε είναι ρουχα πολιτικά ! Ενα παντελονι και μια μπλούζα ειναι αρκετα.Μέχρι να ορκιστείτε δεν θα έχετε έξοδο ! Μόνο λιγα πράγματα ! Είδη υγιεινής και εσώρουχα. Τα υπόλοιπα τα παρέχει η σχολή ! Καλή αρχή ! Υπομονή και ολα θα πανε καλά !

      Διαγραφή
    2. Τα στρατιωτικά ρούχα που σου δίνουν σε επαρκούν? Επίσης έχω ακούσει οτι τον πρώτο καιρό θα έχουμε χτυπημένα πόδια απο τις αρβύλες ,ισχύει? Ακόμα τα εσώρουχα πρέπει να είναι λευκού χρώματος ή δεν εχει σημασία? Καλτσες στρατιωτικού τύπου να φανταστώ να πάρω ? Ευχαριστώ πολύ

      Διαγραφή
    3. Για αρχη τα στρατιωτικά ρούχα επαρκούν. Εαν χρειαστείς κατι περισσότερο αγοραζεις μεσα στην σχολή ότι θες σε λογικες τιμές ! Καλά ειναι να παρεις σολες για τις αρβυλες που εχουν τζελ και ειδικά επιθεματα για τις φουσκαλες απο φαρμακειο. Να εχεις λευκα εσωρουχα τουλαχιστον στην αρχή . Μετα μπορεις και αλλο χρωμα. Έχει πολυ τρέξιμο στην αρχή. Αρκετή υπομονη και ολα θα παν καλά. Καλή αρχη.

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ !!! Πιστεύετε πως θα πρέπει να πάρω μαζι μου μια καρτα για να παίρνω λεφτά ή αν έχω20-30€ θα ειμαι οκ? Επίσης φαντάζομαι πως επιτρέπεται να εχω ενα ρολόι στην τσάντα μου διότι δεν θα παρω κινητό (θα έχω τηλεκάρτα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάρτα να έχεις. Θα σου χρειαστεί. Έχει μηχάνημα αναλήψεων στη σχολη. Μαζι να εχεις περίπου 40 με 50. Ρολόι οπωσδήποτε στο χέρι. Κινητό επιτρέπετε χωρις φοτογραφικη κάμερα. Προς το τελος του ετους θα σας δώσουν την αδεια για σύγχρονο κινητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία ευχαριστώ πολύ . Sleeping bag θα χρειαστώ ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας δεινουν στη σχολή. Αν θες ομως μπορείς να παρεις οχι ομως τώρα. Θα το χρειαστείτε για την χειμερινή διαβίωση τον Ιανουάριο στο Περτουλι.

      Διαγραφή
  5. Έχω 80 μόρια διαφορά από τη βάση. ΣΜΥ-οπλα. Έχω ελπίδες για επιλαχών? Γενική σειρά ΓΕΛ. Και πότε θα το μάθω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις παρά πολλές πιθανότητες. Πάρε την άλλη εβδομάδα τηλέφωνο στη ΣΜΥ να μάθεις την σειρά που έχεις ως επιλαχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξερει καποιος ποιος ειναι ο βαθμος τελευταιου για του επιλαχοντες στη ΣΜΥ και στην ΣΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Οχι, για φετος. Απλα το λεω γιατι σιγουρα στους επιλαχοντες και παλι αναλογα με τον βαθμο επιλεγουν και καλουν τα παιδια. Ετσι δεν ειναι; Υπαρχει ομως περιπτωση καποιος με περιπου 11χιλιαδες μορια να τον καλεσουν ως επιλαχον;

      Διαγραφή
    2. λίγο δύσκολα φίλε μου. Πάντως μακάρι...καλή επιτυχία.

      Διαγραφή
  9. Πρεπει να εχουν μαζι σιαμπου σαπουνι ξυραφακια αφρο ή τους χορηγουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πρέπει να τα έχεις μαζί σου όπως και άλλα πολλά πράγματα..

      Διαγραφή
  10. Για τη σμυα απο.ειδη καθαριοτητας τι χρειαζονται..σιαμπου ξυραφακια αφρο σαπουνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή