Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Διαδικασία ενημέρωσης επιλαχόντων ΣΣΕ έτους 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαδικασία ενημέρωσης επιλαχόντων ΣΣΕ έτους 2019Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκαν από το ΥΠΑΙΘ οι Πίνακες με τους Επιλαχόντες της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ).

Όλοι οι επιλαχόντες, κατόπιν αιτήσεώς τους, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την σειρά στους πίνακες επιλαχόντων του ΥΠΠΕΘ και κατά κατηγορία. 

Στην αίτηση θα αναγράφεται ο κωδικός υποψηφίου όπως και η κατηγορία [Γενική Σειρά (Ο-Σ) ή Ειδική Κατηγορία (Ο-Σ)] στην οποία ανήκουν καθώς επίσης και η ηλεκτρονική διεύθυνση καθαρογραμμένη (ευανάγνωστη). 

Η αίτηση στη συνέχεια θα υποβάλλεται με τη μορφή υπεύθυνης δήλωσης, θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής είτε ταχυδρομικώς προς τη Σχολή, είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) στον αριθμό 210-8970232, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση tee@sse.gr, προκειμένου να δοθεί απάντηση από τη Σχολή μέσω e-mail.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


34 σχόλια:

  1. Θα βγάλετε εσείς ονόματα επιλαχόντων όπως πέρυσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το panelladikes24 θα ενημερώνει για κάθε εξέλιξη με σχετική ανάρτηση. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ενημέρωση από το panelladikes24 και οποιαδήποτε άλλη πηγή ενημέρωσης δεν υποκαθιστούν τις επίσημες αρχές.

      Διαγραφή
  2. Το 2018 πήραν στην ΣΣΕ 44 επιλαχόντες. Μήπως γνωρίζει κανείς ο τελευταίος επιλαχών τι σειρά είχε; ( Το σίγουρο είναι ότι δεν είχε 44 γιατί κάποιοι δεν αποδέχονται την πρόταση της ΣΣΕ για κάλυψη της κενής θέσης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ίδια μήπως ισχύουν για την ΣΜΥ ή θα πρέπει να περιμένουμε να βγάλουν κάτι αντίστοιχο ? Επίσης πότε θα κάνει την πρώτη πρόσκληση η ΣΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να στείλεις υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ στο φαξ της ΣΜΥ. Μόνο έτσι θα σου απαντήσουν για τη σειρά κατάταξης σου ως επιλαχών. Θα σταλεί απάντηση στο μεηλ. Αυτά μου είπαν σήμερα που πήρα τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε πόσα μόρια απέχεις από την σχολή αν επιτρέπεται? Εγώ όταν είχαν πάρει πριν μέρες μου είπαν ότι 20 Σεπτεμβρίου θα τους έρθουν τα χαρτιά με τους επιλαχόντες επίσης είδα πως πέρσι κάνανε την πρώτη πρόσκληση στις 20 Σεπτεμβρίου και επειδή απέχω λίγα μόρια ελπίζω πως θα κάνουν και φέτος νωρίς την πρόσκληση

      Διαγραφή
    2. Απέχω 80 μόρια. Σήμερα αργά το μεσημέρι θα έβγαινε ο πίνακας κατάταξης επιλαχόντων. Δεν σου λένε όμως από το τηλέφωνο. Πρέπει να στείλεις υπεύθυνη δήλωση. Λογικά από αύριο θα αρχίσουν να καλούν τους πρώτους. Να έχετε το νου σας στο τηλέφωνο.

      Διαγραφή
  5. Η πρώτη πρόσκληση επιλαχόντων στην ΣΣΕ πέρυσι ήταν στις 4-10-18.
    Φέτος ανάλογα με το πότε θα φύγουν κάποιοι από την σχολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε παιρνουν τηλέφωνο αν είσαι επιλαχών κι σε καλούν να παρουσιαστεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από ΣΣΕ έχουν φύγει ήδη άτομα, κάλεσαν ήδη 2 στη ΣΝΔ και έναν ΣΙ. Επιπλέον κάλεσαν 5 άτομα στη ΣΜΥΝ, οι οποίοι είχαν περάσει στη ΣΜΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι σε παίρνουν τηλέφωνο και σε καλούν να παρουσιαστείς. Αν θέλεις να μάθεις πιο μπροστά τη σειρά σου ως επιλαχών πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία που αναφέρει πιο πάνω κάποιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιος αναφέρει ότι κάλεσαν 5 άτομα στη ΣΜΥΝ από τη ΣΜΥ . Μα πως είναι δυνατόν αφού η ΣΜΥΝ έχει λιγότερα μόρια από τη ΣΜΥ; Προτείνω παιδιά αν κάποιος δεν είναι σίγουρος να μην τα αναφέρει για να μην παραπλανούμε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω να είναι έτσι οπως τα λες, ψάξε και θα δεις ότι η ΣΜΥΝ είναι 14550 περίπου ενώ η σμυ 14.070 περιπου

      Διαγραφή
  10. Εγώ απέχω περίπου 500 μόρια από τον τελευταίο της ΣΣΕ και έχω σειρά επιλαχών γύρω στο 60. ( συγχωρέστε με δεν θέλω να πω με ακρίβεια). Πέρυσι μου είπαν από την ΣΣΕ ότι πήραν 44. ΄Αρα γι΄αυτόν που απέχει 80 μόρια από τον τελευταίο της ΣΣΕ έχει πολλές πιθανότητες να τον πάρουν. Εύχομαι καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ενημερώνουν κατευθείαν για την θέση που είσαι επιλαχών?

      Διαγραφή
    2. Εμένα με ενημέρωσαν μέσω e-mail.Aφού πρώτα έστειλα αίτηση -υπεύθυνη δήλωση στη σχολή ( στο φαξ τους)θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ . Στη δήλωση αίτηση αναφέρεις τον κωδικό υποψηφίου στις πανελλήνιες , μαίηλ και κατηγορία που είσαι σαν υποψήφιος( π.χ γενική σειρά 90% ή ποια άλλη κατηγορία είσαι) και ζητάς να σε ενημερώσουν τι αριθμό έχεις ως επιλαχών.

      Διαγραφή
    3. Πες αν μπορείς λίγο ακριβώς γιατί εγώ απέχω 450 μόρια από τον τελευταίο της ΣΣΕ

      Διαγραφή
    4. λογικά είσαι γύρω στο 50. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και σένα.

      Διαγραφή
  11. Ναι έχεις εσύ δίκιο για τη ΣΜΥΝ ....μόλις το είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΄Αρα η ΣΜΥ είναι η κύρια δεξαμενή για του επιλαχόντες της ΣΜΥΑ, ΣΜΥΝ , ΣΣΕ . Γι΄αυτό και φεύγουν κάθε χρόνο αρκετοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δείτε εδώ είναι τα περσινά http://panelladikes24.blogspot.com/2018/09/2018-2019_42.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατάταξη επιλαχόντων σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές 2019-2020 - Συνεχής ενημέρωση

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/09/2019-2020_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάγκες εγώ είμαι περίπου 300 μόρια κάτω από ΣΜΥ όπλα αλλά η φάση είναι ότι οταν έκανα τη δήλωση για τις στρατιωτικές σχολές δεν την δήλωσα με αποτέλεσμα να μην την δηλώσω και στο μηχανογραφικό... Γίνεται να μπω τωρα ως επιλαχών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γίνεται φίλε,αφού δεν την δήλωσες κρίμα μεγάλο λάθος είχες ελπίδες, πέρυσι έμαθα ότι πήραν με 12500 μόρια επιλαχών,δεν ξέρω αν είναι αλήθεια πάντως επειδή φεύγουν πολλοί είχες ελπίδες.Του χρόνου πάλι όπως κι εγώ.

      Διαγραφή
    2. Πωω ρε βαράω το κεφάλι μου που δεν την δήλωσα ... Την υποτιμησα πολύ και ούτε στο μηχανογραφικό δεν την έβαλα ... Απλώς σκέφτηκα επειδή πέρασα τα αθλήματα για σσε όπλα π είναι ίδια για ΣΜΥ όπλα ίσως γινόταν το θαύμα αλλά μάλλον έχεις δίκιο ...για Ευελπίδων πάντως δύσκολα γιατι είμαι σχεδόν 2000 μόρια κάτω ...

      Διαγραφή
    3. Καλά ποτέ μην λες ποτέ Ευελπίδων είχαν πάρει κι με 13500 είχα μάθει ως επιλαχών τώρα αλήθεια ψέματα δεν ξέρω υπομονή μέχρι τέλος Δεκεμβρίου που παίρνουν.

      Διαγραφή
    4. σχεδόν 1500 μόρια κάτω από τον τελευταίο...σαν απίστευτο μου φαίνεται. πέρυσι ήταν η βάση 15990...για σσε.

      Διαγραφή
  16. Πρέπει να κάνω οποιασδήποτε την υπεύθυνη δήλωση για να θεωρηθω επιλαχών ; Και αν ναι μέχρι πότε μπορώ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση για να θεωρηθείς επιλαχών. Την δήλωση τη στέλνεις για να μάθεις μόνο τη σειρά που έχεις.

      Διαγραφή
  17. Τι εννοείς? Δηλ μόνο με την υπευθυνη δήλωση που στέλνεις θεώρησε επιλαχών?Δεν βγάζουν κατάσταση? Όπως στη ΣΜΥΝ που βλέπω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ξέρω σίγουρα γι'αυτό ρωτάω και εγώ επειδή πιο πάνω λένε πρώτα για υπεύθυνη δήλωση και μετά ενημερώνουν για σειρά ... Καλύτερα να τηλεφωνήσεις σε κάποια σχολή για επιβεβαίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή