Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Κατάταξη επιλαχόντων σπουδαστών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος 2019-2020 - Συνεχής ενημέρωση

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατάταξη επιλαχόντων σπουδαστών στις Λιμενικές Σχολές 2019-2020 - Συνεχής ενημέρωσηΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Το panelladikes24 μέσα από αυτή την ανάρτηση θα δημοσιεύσει τις ανακοινώσεις των Λιμενικών Σχολών για τις κατατάξεις επιλαχόντων σπουδαστών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Σημειώνεται ότι οι ανακοινώσεις του panelladikes24 αποτελούν βοήθημα για τους υποψήφιους και δεν υποκαθιστούν την επίσημη ενημέρωση που μπορούν να έχουν οι ενδιαφερόμενοι από τις Σχολές.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση της συγκεκριμένης ανάρτησης του panelladikes24.

αρχική ανάρτηση 25/09/2019 - τελευταία ενημέρωση 09/12/2019

Πρόσκληση κατάταξης έξι (6) επιλαχόντων, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ (25/9/2019)

Πρόσκληση κατάταξης τεσσάρων (4) επιλαχόντων, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ (10/10/2019)

Πρόσκληση κατάταξης δύο (2) επιλαχόντων, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ (15/10/2019)

Πρόσκληση κατάταξης ενός (1) επιλαχόντα, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ (30/10/2019)

Πρόσκληση κατάταξης δύο (2) επιλαχόντων, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. (25/11/2019)

Πρόσκληση κατάταξης ενός (1) επιλαχόντα, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. (09/12/2019)

Δείτε επίσης: 

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2019 - Στρατιωτικές Σχολές - Αστυνομικές Σχολές - Πυροσβεστικές Σχολές - Λιμενικές Σχολές & ΑΕΝ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ 2019 - Στρατιωτικές Σχολές - Αστυνομικές Σχολές - Πυροσβεστικές Σχολές - Λιμενικές Σχολές & ΑΕΝ

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



33 σχόλια:

  1. Γνωριζετε ποσα μορια ειχα συγκεντρωσει οι επιλαχόντες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας από τους 6 είχε 17623 μόρια. Δεύτερος στη σειρά. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω. Ήταν επιτυχών στην πυροσβεστών.

      Διαγραφή
  2. Την πυροσβεστών την έχουν καλέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζετε πόσα μορια είχαν η επιλαχοντες στους δοκιμους λιμενοφυλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχει καποιος που θα ξαναδωσει πανελλήνιες για λιμενικό και αν υπάρχει με ποιο σύστημα θα δωσει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φιλαράκι για τρίτη φορά , αλλά και για αστυνομία και λιμενικό και πυροσβεστική αν πέσει με το παλιό σύστημα εννοείται. Καλή επιτυχία

      Διαγραφή
  5. Εγω για τέταρτη. Καλη επιτυχια και σε εσεναα.. Τι εννοεις αν πεσει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σε ρωτησω κατι ρε φιλε εμεις οι απόφοιτοι που θα δωσουμε με το παλιο συστημα εχουμε δικαιωμα ενταξης στις σχολες αστυνομιας πυροσβεστικής και λιμενικού;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω 15920 υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για την σχολή δοκίμων Λιμενοφυλάκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σειρά επιλαχοντας είσαι;

      Διαγραφή
    2. Επικοινώνησα μαζί τους αλλά δεν ενημερώνουν

      Διαγραφή
  8. Αφού από ότι είδα ρε φίλε οι λιμενοφύλακες ορκίστηκαν. Τέλος οι επιλαχόντες. Σημαιοφόρους πήραν 6 επιλαχόντες οι οποίοι 6 ορκίζονται την Παρασκευή. Καλή τύχη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι επιλαχοντες δε σταματανε με την ορκομωσια, μεχρι τον Δεκεμβρη Γεναρη σε περιπτωση παραιτησης συμπληρωνονται θεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλη επιτυχια σε οσους δινουν 2,3 ή 5 φορες. Εγω μπηκα με την 2 και την 3 στην πρωτη μου επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9 επιλαχόντες στη σημαιοφόρων?? Στα 30 άτομα?? Τόσο δύσκολα είναι? Δε θα έφευγα ακόμα και ανάποδα να με κρεμούσαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι είναι φίλε Έχω γράψει 16100
    και ξαναδινω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φεύγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέβαια να ξαναπροσπαθήσεις. Είναι φοβερή σχολή. Μη μασάς επειδή φεύγουν. Με τα μόρια που έγραψες την πρώτη φορά σίγουρα τη δεύτερη θα πας πολύ καλύτερα. Αξίζει τον κόπο. Οι πανελλαδικές είναι ευκαιρία ζωής. Έτσι να το βλέπεις.... Καλή τύχη....

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ φιλε

      Διαγραφή
  13. με κανει εντυπωση που φευγουν αρκετα ατομα . δλδ ενας στους τρεις φευγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω μάθει. Ψυχολογική πίεση περισσότερο. Είναι μαζί με τους ναυτικούς δόκιμους. Ένας τεταρτοετης ναυτικός δόκιμος έχει 4 στις διαταγές του. Είναι ο πατέρας τους. Αν κάτι πάει στραβά την πληρώνει αυτός. Οπότε καταλαβαίνετε τι παίζει. Κάτι ανάλογο με τη ΣΣΕ. Έχει πολύ τρέξιμο ειδικά μέχρι να ορκιστούν. Το λιμενικό δεν είναι όπως τα άλλα σώματα ασφαλείας στις σχολές. Παρ όλα αυτά η σημαιοφόρων είναι σχολή Αξιωματικών έχει άλλη εξέλιξη...

      Διαγραφή
  14. Ξέρετε μήπως πότε μπαίνουν οι αστυφύλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ντροπή τους πάλι προσλήψεις λιμενικο και από πανελινιεσ 100 άτομα Γιατί δεν περνει τα παιδιά τους Επιλαχοντες από πανελινιεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γνωρίζετε πόσα μορια είχαν η επιλαχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βλέπω πολλοί παραιτούνται...Μάλλον κάνουν καλή εκπαίδευση.Όσοι βγουν θα το θέλουν πραγματικά.Αλλωστε μην ξεχναμε οτι είναι στρατος οχι πολιτικο σωμα.Εγώ δίνω τριτη φορα για πυροσβεστικη-την εχασα φετος για 400 μορια-.Μακαρι να αυξηθει ο αριθμος εισακτεων σε ολα τα σωματα και τις στρατιωτικες σχολες να κανει καθε παιδι το όνειρό του πραγματικότητα.Ιδιαίτερα στο λιμενικό λόγω του προσφυγικού χρειάζονται πολλές προσλήψεις γιατι σε λίγο θα παρακαλάνε να μπει κανεις στη σχολη,αφου τα πράγματα εχουν αγριεψει στη θαλασσα.Καλή δυναμη και καλό διάβασμα σε ολους και ολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι φιλαρακο.Οπως τα λες δεν αξιζει τον κοπο εχοντας γραψει τοσα μορια,εχοντας μοχθησει εσυ και οι γονεις σου για να δωσεις πανελληνιες να καταταχθεις για να θαλασσοπνιγεσαι,να διακινδυνευεις την ζωη σου με αυτα που γινονται με τους τουρκαλαδες κι ολα αυτα για 800ευρω.Παλια που ηταν τα πραγματα ηρεμα αξιζε τον κοπο.Τωρα ομως εχουν αλλαξει πολλα.Εδω ηδη λιμενικοι σκεφτονται να αποστρατευτουν(καποιοι το εχουν κανει).Αρα τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευκολα για οποιον το βαλει δευτερη τριτη επιλογη και δεν το θελει πραγματικα θα το μετανιωσει.

      Διαγραφή
  18. Με το 10%υπάρχει περίπτωση με 1650 να περάσω στο λιμενικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με το 10%υπάρχει περίπτωση με 1650 να περάσω στο λιμενικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γνωριζει καποιος ποσα μορια ειχε περσυ ο τελευταιος επιλαχων στη σημαιοφορων?????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή