Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Αρχικά αποτελέσματα για την πρόσληψη των 1.500 ειδικών φρουρών - Πίνακες με την μοριοδότηση όλων των υποψηφίων

Αποτέλεσμα εικόνας για αποτελέσματα προκηρυξη πρόσληψη των 1.500 ειδικών φρουρών
Πριν λίγο έγινε η ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφορικά με τη δημοσίευση των πινάκων κατ΄ αρχήν πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων και αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη ως Ειδικοί Φρουροί.


Δείτε εδώ τον πινάκα κατ΄αρχήν πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων.

Δείτε εδώ τον πινάκα υποψήφιων που δεν πληρούν τα προσόντα.

Πληροφορίες για τις ενστάσεις

Κατόπιν της δημοσίευσης των πινάκων των κατ΄ αρχήν πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων και αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη ως Ειδικοί Φρουροί, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη, προβλέπεται δικαίωμα σε όλους τους/ις υποψηφίους/ες να ασκήσουν ένσταση κατά αυτών. 

Η αποκλειστική προθεσμία και η διαδικασία υποβολής της ένστασης ορίζεται στην υποπαρ. 1 της παρ. Γ του κεφαλαίου V της υπ΄ αριθ. 6000/2/6270-ογ΄ από 06-08-2019 προκήρυξης.

Στην ένσταση δέον είναι να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του/ης υποψήφιου/ας, ο Α.Μ.Κ.Α., η κατηγορία για την οποία υπέβαλε αίτηση συμμετοχής, καθώς και η Διεύθυνση Αστυνομίας, σε υφιστάμενο Αστυνομικό Τμήμα της οποίας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής.

Δείτε επίσης: 




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών - Πρόγραμμα ΠΚΕ - Δείτε τον τελικό πίνακα με τα μόρια όλων των υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/10/1500.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πίνακας υποψηφίων που κρίθηκαν ικανοί/ες κατά τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) στο πλαίσιο του διαγωνισμού πρόσληψης Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία και σχετική Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/10/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή