Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Οδηγίες προς τους επιτυχόντες νέους Σπουδαστές και Σπουδάστριες της ΣΜΥ σχετικά με την κατάταξή τους

Αποτέλεσμα εικόνας για Οδηγίες προς τους επιτυχόντες νέους Σπουδαστές και Σπουδάστριες της ΣΜΥ σχετικά με την κατάταξή τουςΑνακοινώθηκαν την 27 Αυγ 19, από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, οι εισακτέοι στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ).

Ημερομηνία κατάταξης έχει ορισθεί η 09 Σεπ 19 και ώρα 07:30.

Οι επιτυχόντες κατά την κατάταξή τους στη Σχολή πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α.  Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου. 
β.  Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή βεβαίωση διαγραφής, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ΤΕΙ ή ΑΕΙ.  Η υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται μέχρι την ημέρα της Ορκωμοσίας. 
γ.  Την Αστυνομική Ταυτότητα. 
δ.  Διαβατήριο (όσοι έχουν).
ε.  Βεβαίωση από τον ασφαλιστικό φορέα, στον οποίο ανήκαν, ότι παρέδωσαν το Βιβλιάριο Υγείας-Νοσηλείας ή για τους ανασφάλιστους Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι κάτοχοι αντίστοιχου Βιβλιαρίου.
στ.  Τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), σε επίσημο έγγραφο της αρμόδιας ΔΟΥ. 
ζ.  Τον Αριθμό Στρατολογικού Μητρώου (ΑΣΜ) οι άρρενες. 
η.  Βεβαίωση ΑΜΚΑ (όσοι έχουν) ή προσκόμιση οποιουδήποτε δικαιολογητικού που αναγράφει τον ΑΜΚΑ. 
θ.  Αντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Τράπεζας, όπου πρώτος δικαιούχος θα είναι ο-η επιτυχών-ούσα και να φαίνεται ο αριθμός και ο IBAN. 
ι.  Αριθμό μητρώου ασφαλισμένου (ΑΜΑ) ΙΚΑ (φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ή άλλο επίσημο έγγραφο του ΙΚΑ για όσους έχουν). 
ια.  Αντίγραφο-α πτυχίου-ων ξένης γλώσσας (εάν έχουν).
ιβ.  Βιβλιάριο υγείας παιδικής ηλικίας (όσοι έχουν).

Η Σχολή χορηγεί τα απαραίτητα είδη για τη διαβίωση των Σπουδαστών-στριών, όπως στολές, εσώρουχα, πυτζάμες, παντόφλες, σεντόνια κ.λπ. Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν μαζί τους επιπλέον εσώρουχα (λευκά) και προσωπικά είδη υγιεινής και καθαριότητας, καθώς και τα δικά τους αθλητικά υποδήματα.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα αγοράς διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης από το Στρατιωτικό Πρατήριο και το Κέντρο Ψυχαγωγίας Σχολής.

Για ορισμένα είδη (βαλίτσα, στολοθήκες, λουκέτα, εξοπλισμός μαχητού κ.λπ.) τα οποία αναγκαιούν αλλά δε χορηγούνται από την Υπηρεσία, απαιτείται η αγορά τους, έναντι μικρού ποσού, με την παρουσίαση στη Σχολή, για λόγους ομοιομορφίας των ειδών (λεπτομέρειες θα δοθούν με την παρουσίασή τους στη Σχολή).

Τα κινητά τηλέφωνα επιτρέπονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον ελεύθερο χρόνο των Σπουδαστών-στριών. Δεν επιτρέπεται όμως να έχουν τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ή video.

Η Σχολή διαθέτει ενδεικτική κατάσταση οικιών προς ενοικίαση, η οποία και μπορεί να ζητηθεί από τους Σπουδαστές-στριες ή συγγενικά τους πρόσωπα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.

Δείτε επίσης: 





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


66 σχόλια:

  1. Γειά σας!!! Θα ήθελα να ρωτήσω πως μαθαίνουμε ποια σειρά εχουμε ως επιλαχόντες εγώ έχω 58 μορια λιγότερα απο την βαση της σμυ οπκα γεν.σειρά .Είναι εφικτό να περάσω?και αν ναι τι πρέπει να κάνω και πως θα με ενημερώσουν .Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε εχεις περασει και δεν το ξερεις.
    Σε μια με δυο εβδομαδες απο την ημερα καταταξης θα σε παρουν τηλ απο την σχολη.
    Για την ωρα ξεκινα τρεξιμο και ψαξε να βρεις ατομα απο την σχολη να σου πουν το τι ακριβως παιζει εκει για να προετοιμαστεις ψυχολογικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω 317 μόρια διαφορά από σμυ όπλα ειδική κατηγορία α. Έχω ελπίδες να μπω επιλαχων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι 1ος επιλαχων απο Κυπρο για υπαξιωματικος στην αεροπορια - τμημα τεχνικης και επιχειρησιακης υποστηριξης. Υπαρχουν πιθανοτητες να με καλεσουν για καταταξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξερουμε μηπως περσι ο τελευταιος επιλαχων στην σμυ με ποσο μπηκε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπήκε με 13500 κοντά ο τελευταίος σμυ οπλα γενική σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαστε σιγουροι γι αυτο;

      Διαγραφή
    2. Γενική σειρά ή ειδική κατηγορία α ??

      Διαγραφή
    3. Αα βασικά γράφεις πάνω γενική σειρα..ναι ξέρω επειδή μου χε πει ένας φίλος μου που είναι εκεί..

      Διαγραφή
  7. Μήπως ξέρει κανένας με πόσα μόρια διαφορα μπήκε ο τελευταίος επιλαχων σμυ όπλα ειδική κατηγορία α ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω 190 μόρια διαφορά, υπάρχει ελπίδα; (σμυ όπλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενική σειρά ή ειδική κατηγορία??

      Διαγραφή
    2. Έχεις μεγάλη πιθανότητα να περάσεις ! Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στη σχολή (ΣΜΥ) και ζητήσεις να σου που τη σειρά επιλαχών είσαι. Μολις έρθει η σειρα σου σαν επιλαχων θα ενημερωθείς τηλεφωνικά απο την σχολη. Καλή επιτυχία !

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ και σε εσένα ο,τι καλύτερο!

      Διαγραφή
  9. Λέτε να έχουν στείλει από το υπουργείο, στην σχολή (σμυ), τα ονόματα των επιλαχοντων και τι σειρά είναι ο καθενας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα σε όλους.Πέρυσι οι πρώτοι επιλαχοντες στην ΣΜΥ μπήκαν 24/9
    ..και οι τελευταιοι 6/12..Από ΓΕΛ γενική σειρά πήρε 55 και από ΓΕΛ ειδική κατηγορία 3...σύνολο από ΓΕΛ 55 επιλαχοντες..από αυτούς 54 όπλα και μόνο 1 Σώματα.














    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά της 15/9 τηλέφωνο στη ΣΜΥ για να μάθετε την σειρά που έχετε σαν επιλαχοντες Γενική σειρά και όσοι ανήκουν και στην ειδική κατηγορία.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέρυσι η βάση ΣΜΥ όπλα ήταν 14541 μόρια.ΓΕΛ γενική σειρά. Ο τελευταίος επιλαχων που κλήθηκε να μπει είχε περίπου 13.500 μορια

    Χίλια σαράντα μόρια κάτω από την βάση εισαγωγής και σειρά επιλαχοντα περίπου 114.Από ειδική κατηγορία ΣΜΥ όπλα πέρυσι βάση 13.619..πήρε 3 επιλαχοντες από ΓΕΛ περίπου 30 μόρια κάτω από την βάση.Ελπίζω να σας βοήθησα στο να έχετε μία εικόνα με το τι συνέβη πέρυσι στην ΣΜΥ ΓΕΛ.γενική σειρά και ειδική κατηγορία στα όπλα. Καλή επιτυχία σε όλους.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως ξέρεις για το 2017 τι ακριβώς ίσχυε στην ίδια περίπτωση?? Για τους επιτυχόντες στην ειδική κατηγορία α που τότε ή βάση εισαγωγής ήταν 13760?

      Διαγραφή
    2. φίλε μου βλέπω ότι γνωρίζεις πράγματα...μήπως ξέρεις ή μπορείς να μάθεις πέρυσι πόσους επιλαχόντες πήρε ΣΜΥΑ και ο τελευταίος επιλαχών τι σειρά είχε ή πόσα μόρια στις πανελλήνιες ; Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ ,γιατί έχω μεγάλη αγωνία. Σ΄ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  13. Για το 2017 η ΣΜΥ όπλα ΓΕΛ γενική σειρά πήρε 70 πρωτοετής εκ των οποίων παραιτηθηκαν για κάποιο λόγο 34..και αναπληρωθεί αν με 34 από τους επιλαχοντες.Στην ειδική κατηγορία πήρε 29 πρωτοετής εκ των οποίων παραιτηθηκαν 9 και αναπληρωθείκαν με 9 επιλαχοντες της ειδικής κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο τελευταίος επιλαχων σμυ όπλα ειδική κατηγορία α με πόσα μόρια μπηκε??

      Διαγραφή
  14. Κάθε χρόνο ο αριθμός εισαχθενταν από επιλαχοντες ΓΕΛ ποικίλη.Πιστεύω ότι αν κάποιος
    .κάποια. βρίσκεται μέσα στους εβδομήντα πρώτους επιλαχοντες γενικής σειράς και μέσα στην πρώτη δεκαπενταδα επιλαχόντων της ειδικής κατηγορίας έχει αρκετές πιθανότητες να κληθεί να εισαχθεί στην σχολή.


























    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσοι είστε επιλαχοντες στην ειδική κατηγορία ...να γνωρίζετε ότι είστε ταυτόχρονα και επιλαχοντες στην γενική σειρά. ..να ζητήσετε από την ΣΜΥ την θέση σας και στις δύο κατηγορίες.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε ότι αφορά υποψήφιους για ΣΜΥ από ΕΠΑΛ οι αντιστηχειες εισακτέων είναι πάρα πολύ μικρές..αλλά για ενημέρωση...πέρυσι από τους 7 που πήρε η ΣΜΥ γενική σειρά όπλα..έξι έφυγαν για κάποιο λόγο και κλήθηκαν 6 επιλαχοντες ..και πέρυσι στην ειδική κατηγορία πήρε 4 έφυγαν για κάποιο λόγο δύο και πήρε 2 επιλαχοντες.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για το 2017 δεν γνωρίζω τα μόρια του τελευταίο επιλαχοντα ΣΜΥ όπλα ειδική κατηγορία.Να γνωρίζεις όμως ότι από ειδική κατηγορία είναι πιο δύσκολο να φύγει κάποιος και ακόμα ποιο δύσκολο να κάνεις εκτιμήσεις.Το 2016 πήρε η ΣΜΥ όπλα ειδική κατηγορία 26 και επιλαχοντες 7...το 2017 όπως ξαναέγραψα 29 και επιλαχοντες 9..πέρυσι όμως ενώ πήρε αρκετούς παραπάνω 38.επιλαχοντες πήρε μόνο 3.Μάθε τι σειρά έχεις και στις δύο κατηγορίες...και να διατηρήσεις τις ελπίδες σου..





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα..ευχαριστω παρα πολύ για την ενημερωση:)

      Διαγραφή
  18. Εχω 317 μορια διαφορα απο τις την σμυ οπλα υπαρχει περιπτωση να περασω ως επιλαχουσα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχεις αρκετές πιθανότητες...πρέπει όμως να μάθεις και την σειρά που έχεις ως επιλαχουσα. Με 317 μόρια διαφορά μπορεί να είναι μπροστά σου 316 υποψήφιοι... Θεωριτικα πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχουν αναρτήσει πουθενά τα όνομα των επιτυχοντων 2019 στην σμυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Τι παιζει με τα σπίτια στα Τρίκαλα? Υπάρχει διαθεσιμότητα σε γκαρσονιέρες- στούντιο? Και που κυμαίνονται οι τιμές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα ονόματα αναρτώνται στην Διαύγεια...και πας στις αναρτήσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.Ψάξε τις αναρτήσεις από 28 Αυγούστου και μετά.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διευθύνσεις και τηλέφωνα για σπίτια που είναι διαθέσιμα για ενοικίαση δίνει και η ΣΜΥ στους σπουδαστές.Μπορείς να ψάξεις και μόνος σου...Υπάρχουν αρκετά. ..συμφέρει να βρεις κάποιον συγκάτοικο να νοικιάσετε μαζί.Το κόστος ανά άτομο είναι περίπου 100 με 120 ευρώ.Θα σε καθοδηγήσουν...σίγουρα αν θέλεις θα βρεις σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα ονόματα των επιτυχόντων στη ΣΜΥ αναρτήθηκαν σήμερα 6/9..στην Διαύγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρόσκληση κατάταξης επιτυχόντων στη ΣΜΥ έτους 2019 - Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων ανά κατηγορία

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/09/2019_6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πλυντήριο έχει η σχολή? Επίσης και οι κάλτσες που θα πάρουμε να είναι λευκού χρώματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πήρα τηλέφωνο σήμερα και είπαν πως στις 20 Σεπτεμβρίου θα έχουν τα χαρτιά απο το Υπουργείο Παιδείας με τους επιλαχόντες ,να ξέρετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ξέρουμε περίπου πως έχουν γράψει τα παιδιά που περιμένουν να μπουν επιλαχοντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ναι όντως γνωρίζουμε? Και για γενική σειρά αλλά και για ειδική κατηγορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εσείς παιδιά πόσα μόρια απέχετε ,αν επιτρέπετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλή επιτυχία! Εγω 58 μόρια γενική σειρά σμυ όπλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγώ 190 μόρια γενική σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 80 μόρια γενική σειρά. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στις 20 Σεπτεμβρίου μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο στη σμυ για να μάθουμε τι σειρά έχουμε ως επιλαχοντες η απαιτείται και κάποια άλλη διαδικασία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όχι πάρε τηλέφωνο και αν χρειαστεί κάτι θα σου πουν αν και πιστεύω πως 20θα κάνουν και την πρώτη πρόσκληση για τους επιλαχόντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κανενα νέο από την σχολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Από την σμυ έφυγαν 2 άτομα.. Μπορεί και παραπάνω να έχουν φύγει που να μην ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδιά κάλτσες χρειάζεται να πάρω και αν ναι τι χρώμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν ξέρω ακόμα μου είπαν πως θα με να ξαναπάρουν τηλέφωνο .Στην αρχή σε ρωτάνε αν ενδιαφέρεσαι και σου λένε πως έχουν φύγει κάποια άτομα απότ σχολή οπότε είναι η σειρά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια και καλή δύναμη να έχεις!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ!! καλή επιτυχία και σε εσένα

      Διαγραφή
    3. Πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται;

      Διαγραφή
  40. Έβγαλα 58μορια λιγότερα από την ΣΜΥ οπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Έχουν φύγει από ΣΜΥ περίπου 20 μέχρι τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο δύσκολη είναι η ΣΜΥ ή είναι πλασματικοί οι αριθμοί (δηλαδή φεύγουν πολλά άτομα από πιο υψηλόβαθμες σχολές και έτσι "αδειάζει"η ΣΜΥ?

      Διαγραφή
    2. Από ότι έχω καταλάβει το δεύτερο, δεν εξηγείται αλλιως

      Διαγραφή
  42. Μακάρι, διότι με ανησυχεί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Από πανελλαδικές των ΕΠΑΛ μπορούμε να μπούμε στους επιλαχόντες για στρατιωτικές σχολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή