Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Επιτυχόντες στις ΑΕΝ έτους 2019 - Αναμονή σε ποια περιοχή θα φοιτήσουν - Δεν έχουν εκδοθεί τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους της Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Επιτυχόντες στις ΑΕΝ έτους 2019 - Αναμονή σε ποια περιοχή θα φοιτήσουν - Δεν έχουν εκδοθεί τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους της Δεύτερης Γενικής ΚατηγορίαςΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 από το Υπουργείο Παιδείας, οι επιτυχόντες των ΑΕΝ (Πλοιάρχων ή Μηχανικών) έμαθαν τη σχολή επιτυχίας τους αλλά όχι την πόλη που θα φοιτούν.

Οι συγκεκριμένοι πλέον σπουδαστές των ΑΕΝ αναμένουν την ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας για τα αποτελέσματα σχετικά με τις ΑΕΝ που θα φοιτήσουν. Η κατανομή θα γίνει με κριτήρια τα μόρια από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και τις επιλογές που έχουν δηλώσει στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

Ωστόσο, υπάρχει και ένας μεγάλος αριθμός υποψηφίων που αναμένει τον έλεγχο των δικαιολογητικών που έχουν καταθέσει στο υπουργείο Ναυτιλίας (απολυτήριο, ξένες γλώσσες, εμπειρία) μαζί με τη σχετική αίτηση, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στις ΑΕΝ με μοριοδότηση, χωρίς να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Αυτοί θα πρέπει να περιμένουν μερικές μέρες ακόμα μέχρι τις ανακοινώσεις από το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Σε κάθε περίπτωση οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας με την κατανομή των επιτυχόντων στις ΑΕΝ της πρώτης κατηγορίας στις σχολές φοίτησης τους καθώς και τα αποτελέσματα της δεύτερης γενικής κατηγορίας θα δημοσιευτούν εντός Σεπτεμβρίου

Το panelladikes24 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει οποιαδήποτε νέα πληροφορία. 

Η ενημέρωση θα είναι συνεχής και στη σελίδα του panelladikes24 στο facebook.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι που έχουν καταθέσει αίτηση προκειµένου να συµµετέχουν για την εισαγωγή τους στις ΑΕΝ και µε τις δύο διαδικασίες (µέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων και µέσω απολυτηρίου λυκείου), εφόσον επιλέγονται ως επιτυχόντες, σε οποιαδήποτε ειδικότητα, από το υπουργείο Παιδείας με βάση τις επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ από τη διαδικασία επιλογής τους µέσω των κατηγοριών υποψηφίων µε απολυτήριο Λυκείου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών-σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στις ΑΕΝ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



151 σχόλια:

  1. Η ΑΕΝ Μακεδονίας πόσους πλοιαρχους θα πάρει από γενική κατηγορία ημερισιο ΓΕΛ 55%?...είμαι σειρά κατάταξης 118 και πολύτεκνος... Ελπίζω ότι έχω ελπιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πέρασα με 10% πλοίαρχος και είχα σειρά επιτυχίας 16ος. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι Ασπρόπυργο; επίσης χρειάζεται να κάνω κάτι ή απλά περιμένω ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνηθως πρωτα κατατάσσονται οι των πανελλαδικών και τις θέσεις που έμειναν τις παίρνουν αυτοί με το 10%... Άρα αρκετά δύσκολο για Ασπρόπυργο που έχει πολλη ζήτηση.

      Διαγραφή
  3. Καλημερα απο Καλυμνο.Το παιδι μου δεν περασε στις ΑΕΝ μηχανικων με τις πανελληνιες αλλα εχει 21200 μορια.Ηταν σε επαλ.εχει ελπιδες να περασει σαν επιλαχων?που θα κυμανθουν τα μορια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορούμε να ξέρουμε που θα κυμανθούν τα μόρια γιατί δεν ξέρουμε πόσα μόρια έχουν οι άλλοι υποψήφιοι, πόσοι είναι φέτος κτλ.

      Διαγραφή
  4. Καλημερα.Περασα δευτερος με το 10% μηχανικων απο γενικο Υπαρχει πιθανοτητα για χιο που ειναι η πρωτη μου επιλογη?Γενικη σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα η κόρη μου πέρασε από επαλ ημερησιο είναι πολύτεκνη και έχει βάλει πρώτη επιλογή συρο..Και 2η επιλογή χανια.σειρά επιτυχίας γράφει 8η...Πως το βλέπετε εσείς. ..Ευχαριστώ πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά ξέρεις κανένας ποτέ περίπου θα ανακοινωθούν οι πόλεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέρασα μηχανικός από γενικό με πανελλήνιες.. Σειρά επιτυχίας 154 έχω δηλώσει πρώτη επιλογή την Χίο δεύτερη τα Χανιά μετά μιχανιωνα και τέλος Ασπρόπυργο.. Γνωρίζετε περίπου που θα πάω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω εξηγήσει επανειλημμένα ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την ΑΕΝ στην οποία θα τοποθετηθεί ο κάθε σπουδαστής, διότι αυτό εξαρτάται από τις προτιμήσεις που έχουν δηλώσει όλοι όσοι προηγούνται στην σειρά κατάταξης.
    Στο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου στον πίνακα των επιτυχόντων που θα δημοσιευθεί, μαζί με τα ονόματά τους θα αναγράφεται και η ΑΕΝ στην οποία εισήχθησαν. Θα εγγραφούν σε αυτή την ΑΕΝ και στη συνέχεια θα υποβάλουν στην γραμματεία της σχολής τους αίτηση μεταγραφής όσοι θέλουν να φοιτήσουν σε άλλη περιοχή. Επομένως μη μπαίνετε στον κόπο να ρωτάτε συνεχώς σε ποια ΑΕΝ θα τοποθετηθείτε, διότι κανείς δεν ξέρει για να σας πληροφορήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ.Γιώργο.Πέρασα ΟΠΑ Μάρκετινγκ και Επικοινωνιας.Αλλά θέλω ΑΕΝ Πλοιαρχων.Γίνεται να ανταλλαξω την θέση μου στην σχολή με κάποιον που έχει περάσει ΑΕΝ Πλοιαρχων.Και αν ναι όποιος ενδιαφέρεται να μου γράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει διότι δεν προβλέπεται.
      Άλλωστε για τους υποψήφιους των ΑΕΝ έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις σε ειδική επιτροπή και έχουν υποβληθεί εμπρόθεσμα οι ανάλογες βεβαιώσεις
      οι οποίες αποτελούν προυπόθεση για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις των ΑΕΝ.

      Διαγραφή
    2. Δεν γίνεται αυτό. Μπορείς να κάνεις 10% του χρόνου! Αν και είσαι σε πολύ καλή σχολη.

      Διαγραφή
  10. Καλησπέρα, πέρασα ΑΕΝ Μηχανικών και θα ήθελα να ρωτήσω, το πρώτο μπαρκο γινεται μετά το πρώτο εξάμηνο ή κάνω πρώτα 2 εξάμηνα και μετά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον νέο κανονισμό σπουδών που θα ισχύσει από φέτος και θα αφορά τους σπουδαστές που θα εισαχθούν από το 2019 και εφεξής, το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι θα εκτελείται μετά την ολοκλήρωση και του Β'εξαμήνου.

      Διαγραφή
  11. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει διότι δεν προβλέπεται.
    Άλλωστε για τους υποψήφιους των ΑΕΝ έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις σε ειδική επιτροπή και έχουν υποβληθεί εμπρόθεσμα οι ανάλογες βεβαιώσεις
    οι οποίες αποτελούν προυπόθεση για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις των ΑΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2 σημαντικές ερωτήσεις.... Εγώ πέρασα πλοιαρχων και θέλω να μάθω αν θέλω να πάρω μεταγραφή σε μηχανιωνα α) ισχύει ότι μπορεί να με τραβήξει η επίσης σπουδάστρια στη Θεσσαλονίκη αδερφή μου;... Β) πόσο καιρό παιρνει να γίνει μεταγραφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σπουδαστής μετά την εγγραφή του υποβάλει στην γραμματεία της σχολής του αίτηση μεταγραφής. Οι αιτήσεις συνήθως εγκρίνονται όλες και η δική σου λόγω της αδελφής σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην εγκριθεί.
      Τα δύο τελευταία χρόνια η διαδικασία και η διενέργεια των μεταγραφών ολοκληρώθηκε μέχρι τα Χριστούγεννα.

      Διαγραφή
  13. Ο κολλητός μου είναι 20 μόρια κάτω από τη βάση από γενικό λύκειο... Έχει πιθανότητες για να είναι επιλαχών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς οι επιλαχόντες εάν προκύψουν, επιλέγονται μόνο από τους υποψήφιους της Β'κατηγορίας. Αυτό περιλαμβάνεται στην προκήρυξη (Κεφάλαιο ΙΑ παράγραφοι 3 και 4) στην σελίδα 13. Αυτές οι διατάξεις αναφέρουν συγκεκριμένα τα εξής:
      "3. Σε κάθε Α.Ε.Ν. διαβιβάζονται πίνακες εισαγομένων σε αυτή σπουδαστών/σπουδαστριών. Οι σπουδαστές/σπουδάστριες που έχουν επιλεγεί υποχρεούνται να παρουσιαστούν για εγγραφή και φοίτηση στις Σχολές τους, εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων,
      διαφορετικά αποκλείονται της εγγραφής τους στην Α.Ε.Ν.
      4. Στη περίπτωση κατά την οποία μετά την παρέλευση του χρόνου των δέκα ημερών της προηγούμενης παραγράφου προκύψουν κενές θέσεις, αυτές θα καλυφθούν για μία και μόνο φορά από υποψήφιους/-ες Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας, σύμφωνα με την παράγραφο 2,3 και 4 του Κεφαλαίου Θ και την παράγραφο 1 του κεφαλαίου ΙΑ της παρούσας. Τυχόν κενές θέσεις που, ενδεχομένως, υπάρξουν κατά την εφαρμογή της παρούσης
      παραγράφου δεν θα καλυφθούν."

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα.Για όσους έχουν υποβάλει Απολυτήριο λυκείου ΓΕΛ για την εισαγωγή στην Αεν, πότε θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα αν έχουμε επιλεχθεί ως πλοίαρχων η μηχανικων? Νωρίτερα από τους πίνακες του Σεπτεμβρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα. Ξέρεται μήπως πότε θα βγούνε οι πίνακες με τις τοποθεσίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχω περάσει ΑΕΝ Μηχανικών από πανελλήνιες, πότε πρέπει να γραφτώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για τις περιοχές φοίτησης των επιτυχόντων της πρώτης κατηγορίας (Πανελλαδικές Εξετάσεις), για τα αποτελέσματα της δεύτερης κατηγορίας (απολυτήριο) και για την περίοδο εγγραφών των επιτυχόντων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου. Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κε Γιώργο, με αφορμή τα λόγια σας που διάβασα παραπάνω " οι μετεγγραφές συνήθως εγκρίνονται όλες", θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Ο γιος μου πέρασε εμποροπλοιάρχων, πιθανότατα όμως όχι Ασπρόπυργο. Η κατοικία μας βρίσκεται στην Αθήνα. Υπάρχει πιθανότητα μεταγραφής στον Ασπρόπυργο χωρίς κανένα άλλο δικαιολογητικό; Η φορολογική μας δήλωση θεωρείται υψηλή.θα το εκτιμούσα πολύ αν με κατατοπίζατε σχετικά.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα προηγούμενα χρόνια οι αιτήσεις μεταγραφών στις ΑΕΝ είχαν εγκριθεί σχεδόν όλες, ανεξαρτήτως δικαιολογητικών. Ορισμένα προβλήματα (ευτυχώς ελάχιστα), παρουσιάσθηκαν σε κάποιες μικρές ΑΕΝ στις οποίες δεν υπήρχαν αρκετές θέσεις διαμονής στις εστίες.
      Στον Ασπρόπυργο που δεν υπάρχει εσωτερική διαμονή των σπουδαστών, δεν νομίζω να δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα.
      Μην αγχώνεσθε λοιπόν και συγχαρητήρια για την επιτυχία του γιου σας.

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  19. Χαιρεται..Εχω περασει αεν μηχανικων και λογο της θεσης μου κατα 99% θα παω στα χανια.Η απορια μου ειναι αφου παρουσιαστώ στα χανια(μετα την ανακοίνωση φυσικα) η εστια ποτε ανοίγει;Και επισης λογο υψηλης φορολογικής δηλώσεις ποιες οι πιθανοτητες να μεινω εκτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η διαμονή στις εστίες της ΑΕΝ παρέχεται σε όλους τους σπουδαστές ανεξαιρέτως εφόσον το επιθυμούν χωρίς κανένα περιορισμό από την ημέρα της εγγραφής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για όσους έχουν υποβάλει Απολυτήριο λυκείου ΓΕΛ για την εισαγωγή στην Αεν, πότε θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα αν έχουμε επιλεχθεί ως πλοίαρχων η μηχανικων? Νωρίτερα από τους πίνακες του Σεπτεμβρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πίνακες επιτυχόντων δημοσιεύονται στο δεύτερο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου και αφορούν όλους τους υποψήφιους πλοιάρχους και μηχανικούς, Α'και Β'κατηγορίας.

      Διαγραφή
  22. Οι μεταγραφές δν γίνονται αμεσως; αν όχι πότε; και ουσιαστικά πρέπει να πάω να μείνω στην εστίαση αν έχει ή να νοικιάσω κάποιο σπίτι μέχρι να αποδεχθεί η μεταγραφή μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μεταγραφές βγαίνουν γυρω στον Δεκέμβρη. Οπότε ναι πρέπει να νοικιάζεις ή να μείνεις στην εστία το πρώτο εξάμηνο

      Διαγραφή
  23. Εγώ που θέλω να μπω αεν Μηχανιώνας και έχω θέση 122 έχω καμία πιθανότητα να μπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλησπέρα. είμαι από Επαλ και πέρασα ΑΕΝ με παννεληνιες. σειρά επιτυχίας 11. έχω βάλει πρωτη επιλογή Ασπρόπυργο. από ότι έχω διαβάσει ο Ασπρόπυργος δέχεται 20 άτομα από επαλ. έχω πιθανότητες να περάσω Ασπρόπυργο με τα δεδομένα αυτά? SOS οποίος γνωρίζει ας μου απαντήσει γιατι είμαστε από μακριά και θέλουμε να αρχίσουμε να ψάχνουμε για σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι ο Ασπρόπυργος θα πάρει 20 σπουδαστές από ΕΠΑΛ της Α΄κατηγορίας.
      Αφού εσύ έρχεσαι 11ος στην κατάταξη, σημαίνει πως θα είσαι σε κάθε περίπτωση μέσα στους 20. Επομένως άρχισε να ψάχνεις για σπίτι.
      Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και σου εύχομαι καλή πρόοδο.

      Διαγραφή
    2. Παρακαλω κυριε Γιωργο απαντηστε μας αν γνωριζεται

      Διαγραφή
  25. Καλησπερα κυριε Γιωργο ο γιος μου περασε απο πανελινιες πολυτεκνος με σειρα επιτυχιας 15ος που λετε να παω εχω δηλωσει κρητη,ασπροπυργο,μηχανιωνα και τελος χιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις που έχουν δηλώσει οι άλλοι υποψήφιοι. Πιθανότερο θεωρώ την Κρήτη η τον Ασπρόπυργο. Καλή πρόοδο στον γιο σας.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω πολυ κυριε Γιωργο

      Διαγραφή
  26. Ρε παιδιά εγώ που έχω πρώτη επιλογή αεν Μηχανιώνας θέση 122 με πανελλήνιες και χωρίς κάποια ειδική κατηγορία και είμαι στο 50% των ΓΕΛ έχω καμία ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χαίρεται.Μπορείτε να κάνετε μία εκτίμηση για τα δεδομένα που θα ισχύσουν του χρόνου που πλέον η εισαγωγή στις αεν θα γίνεται μόνο μέσω πανελλαδικών?Ο γιος μου συγκέντρωσε 9600 μόρια μα πέρασε σε άλλη σχολή και χάνει την αεν φέτος.Να ξαναδώσει πανελλαδικές ή να πάει με το 10%?Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως τη συμβουλή σας.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία σοβαρή εκτίμηση δεν μπορούμε να κάνουμε για το τι θα ισχύσει του χρόνου. Ποιός μπορεί να πει μετά βεβαιότητος ότι το 10% θα εφαρμοσθεί και την επόμενη χρονιά; Η προσωπική μου συμβουλή είναι πως όλοι πρέπει να προετοιμάζονται για πανελλήνιες, διότι οποιαδήποτε άλλη μεθοδολογία είναι πολύ παρακινδυνευμένη.

      Διαγραφή
  28. Χαίρεται ήθελα να ρωτήσω πόσα άτομα με το 10% θα πάρει η ΑΕΝ Ασπροπύργου και ποτέ θα γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις καθώς και η κολυμβηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπερα κυριε Γιωργο θα ηθελα να ρωτησω για την αεν μηχανικων θα ξαναπερασουμε απο γιατρους η μονο κολυμβηση και ποτε γινετε αυτο.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατρούς δεν θα χρειασθεί να ξαναεξετασθείτε. Στην κολύμβηση θα εξετασθείτε αργότερα, όταν έχετε εγγραφεί και φοιτάτε στην ΑΕΝ.

      Διαγραφή
  30. Καλησπέρα.Ο γιός μου έχει σειρά επιτυχίας 184 από Γεν.Λυκειο με πρώτη επιλογή Νέα Μηχανιώνα.Τι πιθανότητες έχει; Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις που έχουν δηλώσει οι άλλοι υποψήφιοι.
      Πάντως η Μηχανιώνα θα πάρει 90 πλοιάρχους και 76 μηχανικούς από ΓΕΛ. Ποιός ξέρει αν είναι τυχερός ;

      Διαγραφή
  31. Καλησπέρα σας,ο γιος μου πέρασε ΑΕΝ από ΕΠΑΛ 92 θέση στην κατηγορία 3% τριτεκνων. Πρώτη επιλογή έχει Ασπρόπυργο και δεύτερη Πρέβεζα,τι πιθανότητες έχει για την πρώτη;Καθαρά για λόγους διαμονής ενδιαφέρομαι.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα σας .θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Εχω κατέθεσει τα χαρτιά μου με τη α και β κατηγορία δεν πέρασα μέσο πανελληνίων και ανήκουμε στους τρίτεκνους με 18600 μόρια έχω πιθανότητες να επιλεχθεί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ..ειναι απίθανο θεωρώ πέρυσι είχα κάνει μόνο με την Β κατηγορία, ανήκω στους τριτεκνους είχα μόρια 20.300 και δεν περασα

      Διαγραφή
  33. Καλησπέρα σας κύριε Γιώργο έχω περάσει ως μηχανικός με την κατηγορία των πολυτέκνων έχω πιθανότητες να περάσω αεν Μηχανιωνας; να σημειώσω ότι είχα σειρά επιτυχίας 4ος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πέρασα με 10% μηχανικός με ειδική κατηγορία..η σειρά η επιτυχίας μου ήταν 1..πρώτη επιλογή έβαλα Ασπρόπυργο..δεν είναι λοιπόν αυτονόητο ότι θα περάσω εκεί?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Με αφορμή τις επανειλημμένες ερωτήσεις που αφορούν τον τόπο που θα φοιτήσετε,επαναλαμβάνω προηγούμενο σχόλιό μου:
    " Έχω εξηγήσει επανειλημμένα ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την ΑΕΝ στην οποία θα τοποθετηθεί ο κάθε σπουδαστής, διότι αυτό εξαρτάται από τις προτιμήσεις που έχουν δηλώσει όλοι όσοι προηγούνται στην σειρά κατάταξης.
    Στο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου στον πίνακα των επιτυχόντων που θα δημοσιευθεί, μαζί με τα ονόματά τους θα αναγράφεται και η ΑΕΝ στην οποία εισήχθησαν. Θα εγγραφούν σε αυτή την ΑΕΝ και στη συνέχεια θα υποβάλουν στην γραμματεία της σχολής τους αίτηση μεταγραφής όσοι θέλουν να φοιτήσουν σε άλλη περιοχή. Επομένως μη μπαίνετε στον κόπο να ρωτάτε συνεχώς σε ποια ΑΕΝ θα τοποθετηθείτε, διότι κανείς δεν ξέρει για να σας πληροφορήσει."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είμαι πολύτεκνος υποψήφιος ΕΠΑ.Λ. και στο μηχανογραφικό επιλεχθηκα ως Γενικής σειρας , υπάρχει περίπτωση να μην με αναγνωρίζουν για πολύτεκνο και να χάσω και τα δικαίωμα των επιπλέον μορίων για εστία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τα αποτελέσματα για την δεύτερη γενική κατηγορία ποτε θα ξέρουμε στο περίπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φέτος έμαθα πως θα πάρει μηχανικούς στη Χίο 45 ....
    Ξέρει κανείς...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι θέσεις ανά σχολή υπάρχουν αναλυτικά στην προκύριξη. Συγκεκριμένα στην Χίο θα πάρει συνολικά 60 μηχανικούς, 34 απο Πανελλήνιες Γενικά Λύκεια, 11 από ΕΠΑΛ και απο την δεύτερη κατηγορία οι υπόλοιποι 15.

      Διαγραφή
  39. Καλησπέρα μπορεί κάποιος να με ενημέρωση πότε και σελίδα ιστιοσελίδα πρέπει να μπω για να δω τους πίνακες με τους επιτυχόντες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θα μπορούσε κάποιος να με ενημέρωση σε ποια ιστιοσελίδα θα πρέπει να μπω για να δω τα αποτελέσματα με τους επιτυχόντες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι πίνακες με τους επιτυχόντες.

      Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

      Διαγραφή
  41. Καλησπέρα σας για την ΑΕΝ Χίου ως πρώτη επιλογή από ΓΕΛ γενική κατηγορία και σειρά επιτυχίας 64 υπάρχει περίπτωση; Οι επιτυχόντες των ΑΕΝ είναι οι μόνοι που δίνουν πανελλαδικές και πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου για να δούμε που θα πάμε τελικά,δεν πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι είστε οι μόνοι που μαθαίνετε τελευταίοι τον τόπο προορισμού σας.
      Αυτό οφείλεται στην ύπαρξη της Β'κατηγορίας, διότι κρίνονται και οι δυο κατηγορίες μαζί και γι αυτό υπάρχει καθυστέρηση.
      Φέτος είναι η τελευταία χρονιά που ισχύει η Β' κατηγορία και επομένως από του χρόνου αυτό το πρόβλημα θα πάψει να υφίσταται.

      Διαγραφή
  42. Καλημέρα σας!
    Σας ευχαριστούμε για την ατέρμονη υπομονή σας να απαντάτε σε -ουσιαστικά- παρόμοια ερωτήματα...απλά όλοι ταλαιπωρούμαστε από την αναμονή για τα αποτελέσματα, απαράδεκτο να μην γνωρίζουν έγκαιρα τα παιδιά πού θα φοιτήσουν. Η εύρεση φοιτητικής στέγης εξελίσσεται σε δράμα πλέον. Ελπίζω ότι του χρόνου θα τελειώσει αυτή η ιστορία με τις 2 κατηγορίες υποψηφίων που οι αιτήσεις τους συνεξετάζονται στις τοποθετήσεις, εξάλλου είχε προαναγγελθεί από πέρυσι και φυσικά για ψηφοθηρικούς λόγους αναβλήθηκε φέτος. Με σειρά 50 ο γιος μου μέσω πανελλαδικών θέλει διακαώς τη Μηχανιώνα/Σχολή Μηχανικών, γνωρίζετε γενικά αν τα κριτήρια εντοπιότητας αφορούν καθαρά τους Θεσσαλονικείς ή γενικότερα τη Μακεδονία/Βόρεια Ελλάδα; Εμείς καταγόμαστε από Δυτική Θεσσαλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε. Συγχαρητήρια για την επιτυχία του γιου σας. Η Μηχανιώνα θα πάρει 76 μηχανικούς γενικής επιλογής από ΓΕΛ και 28 από ΕΠΑΛ, κάτι που προφανώς ήδη το γνωρίζετε. Ο γιος σας με σειρά 50, πιθανότατα να εισαχθεί στη Μηχανιώνα αφού για την ένταξη στη σχολή λαμβάνονται υπόψη η σειρά επιτυχίας και η σειρά προτίμησης που έχει δηλώσει ο υποψήφιος.
      Τα κριτήρια εντοπιότητας, κοινωνικά και εισοδηματικά, λαμβάνονται υπόψη στην περίπτωση αίτησης μεταγραφής. Τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλες οι αιτήσεις μεταγραφής ικανοποιήθηκαν, αλλά πιστεύω πως ίσως δεν θα χρειασθεί να κάνει ο γιος σας τέτοια αίτηση.
      Του εύχομαι καλή πρόοδο στις σπουδές του.

      Διαγραφή
    2. Είμαι κυρία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση! Να είστε πάντα καλά!

      Διαγραφή
  43. Καλησπερα σας.Ο γιος μου εχει 11970 μορια και περασε αεν μηχανικων απο γενικη κατηγορια απο γενικο λυκειο Νομιζετε ειναι πολυ δυσκολο να περασει χιο?Ειναι η πρωτη του επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη σειρά επιτυχίας του, αφού η Χίος θα πάρει μόνο 29 μηχανικούς.

      Διαγραφή
  44. Κύριε Γιώργο με 22 560 Γενικό Λύκειο περνάμε Πρέβεζα πρώτη επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μόριά σου είναι αρκετά και πιστεύω να τα καταφέρεις, μολονότι η Ήπειρος θα πάρει μόνο 9 πλοιάρχους από την κατηγορία σου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

      Διαγραφή
  45. Κ Γιώργο Καλησπέρα έχω περάσει από επαλ 8η για αεν πλοιαρχων με το 10% καθώς είμαι πολύτεκνη πρώτη επιλογή μου είναι η Σύρος επειδή είμαι από μακριά θα ήθελα από την εμπειρία σας να μου πείτε πως το βλέπετε γιατί θα είναι περιορισμένος ο χρόνος να βρω σπίτι. ..Σας ευχαριστώ πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς Ευαγγελία είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε κάποια πρόβλεψη, διότι αφενός οι θέσεις στη Σύρο είναι λίγες και αφετέρου δεν γνωρίζουμε τις προτιμήσεις των υπολοίπων σπουδαστών που προηγούνται από εσένα στη σειρά κατάταξης. Βλέπεις στη Σύρο υπάρχει μόνο 1 θέση για πολύτεκνους από ΕΠΑΛ.

      Διαγραφή
  46. Κύριε Γιώργο σπουδάζει η αδερφή μου Στην ΑΕΝ Πρέβεζα εάν περάσω αλλού επειδή είναι η αδερφή μου Πρέβεζα μπορώ να κάνω μεταγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς και μπορείς διότι τα κοινωνικά κριτήρια λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη.

      Διαγραφή
  47. Καλησπέρα έχω γράψει 7700 μορια από γενικό Λύκειο δεν πέρασα με την πρώτη σειρά διότι ήθελε 9800 υπάρχει περίπτωση να περάσω σε κάποια άλλη αεν εκτός από Ασπροπύργου παρόλο που δεν έφτασα τα 9800;
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΓΙΩΡΓΟ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 22580 Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΓΕΛ Κ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΛΥΜΝΟ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Απαντήσεις
    1. Το βλέπω λίγο δύσκολο αφού οι περυσινές βάσεις στην κατηγορία του ήταν 21.900. Όμως οι ελπίδες ποτέ δεν χάνονται. Μακάρι να τα καταφέρει.

      Διαγραφή
  50. Καλησπερα κυριε Γιωργο ο γιος μου περασε με την ειδικη κατ.πολυτεκνων στην αεν μηχανικων με σειρα επιτυχιας 15ος πρωτη επιλογη εχει χανια,μηχανιωνα,ασπροπυργο και τελος χιο κατα την γνωμη σας που θα ειναι.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τη σειρά επιτυχίας που έχει, το πιθανότερο είναι να περάσει στην Κρήτη που είναι και η πρώτη του επιλογή. Του εύχομαι καλή πρόοδο στις σπουδές του.

      Διαγραφή
  51. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ . ΟΙ ΧΙΟΥ Κ ΚΡΗΤΗΣ ΕΧΟΥΝ Κ' ΣΙΤΗΣΗ΄ Κ ΣΤΑΓΑΣΗ ΕΝΩ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ Κ ΜΑΚΕΔΙΟΝΙΑΣ ΔΝ ΕΧΟΥΝ . ΠΟΙΟΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΗΤΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τα μόρια για τις υπόλοιπες σχολές πως βγαίνουν; από ότι είδα πέρσυ ινουσες έμπαινες με περίπου 4000 μιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κ. Γιώργο θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε πόσα άτομα με το 10% θα πάρει η ΑΕΝ Ασπροπύργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλησπέρα,πέρασα ΑΕΝ πλοιάρχων μέσω πανελλαδικών και έβγαλα 11.342,με σειρά επιτυχίας 197 έχω ελπίδες για ασπρόπυργο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Με το θέμα των μετεγγραφών μπορείτε να μας πείτε τι γεινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Παλοια την αεν 1 στους 3 Την άφηναν και τώρα απο το 2010-2011 έως και σήμερα 1 στους 2 την αφινη δηλαδή δεν περνούν πτυχία τι σημαίνει αυτό ότι έχει πολλές δυσκολίες το ναυτικό επάγγελμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. an eise apo epal yparxei diafora sta moria gia thn polh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κύριε Γιώργο έχω συγκεντρώσει 22.100 μόρια με απολυτήριο κ είμαι πολύτεκνος. Έχω ως μόνη επιλογή τους μηχανικούς. Υπάρχει πιθανότητα να περάσω Μηχανιώνα ως μηχανικός ή σε άλλη σχολή κ να κάνω μεταγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα αυξηθούν οι βάσεις σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Σε αυτή την περίπτωση με τα μόρια που διαθέτεις, θα τα καταφέρεις.
      Έχω πει επανειλημμένα ότι δεν έχουμε κανένα στοιχείο για να προσδιορίσουμε την περιοχή εισαγωγής του κάθε υποψηφίου και επομένως δεν έχει νόημα να με ρωτάτε γι αυτό.
      Η δυνατότητα μεταγραφής ασφαλώς και υπάρχει και συνήθως οι μεταγραφές γίνονται κοντά στα Χριστούγεννα.

      Διαγραφή
  59. Υπάρχει περίπτωση ανέβουν οι βάσεις φέτος με απολυτήριο πάνω από 22.500 μόρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ρωτάω γτ θεωρητικά για να ανέβει πιο πάνω θα πρέπει να συγκεντρώνει κάποιος μόρια από θαλάσσια υπηρεσία εφόσον με απολυτήριο 20 κ πτυχίο αγγλικών άριστα δεν επαρκούν τα μόρια κάποιου γιατί να περάσει στην σχολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Επίσης ευχαριστώ για την προηγούμενη απάντηση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Που μπορώ να βρω τα αποτελέσματα
    Της δεύτερης κατηγορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα. Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

      Διαγραφή
  63. Για σας κύριε Γιώργο δεν ξέρω αν με θυμάστε είμαι ο Λευτέρης πολιτάκης είναι η τέταρτη χρονιά και πάλι φέτος κάνω τη θητεία μου στο πολεμικό ναυτικό σαν μηχανικός θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για τη δεύτερη γενική κατηγορία και αν πιστεύετε ότι έχω ελπίδες φέτος με 20.080 μόρια
    ΥΣ όσο για ένα κείμενο το οποίο έβγαλε οι πανελλαδικές 24 για τα ποσοστά που φεύγουν από τη σχολή είναι απλά κόσμος που γλυκαίνετε άντε με την ιδέα του χρήματος χωρίς να ξέρουνε πώς πραγματικά είναι αυτή η δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ασφαλώς και σε θυμάμαι Λευτέρη και καταλαβαίνω πόσο πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί ως επίκουρος στα καράβια για να μπορέσεις να αποκτήσεις θαλάσσια υπηρεσία.
    Για τη δεύτερη κατηγορία δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη διότι κανείς δεν ξέρει τι μόρια μπορεί να έχουν συγκεντρώσει οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Κάνε υπομονή διότι για να βγουν τα αποτελέσματα νομίζω πως θα περάσει και η επόμενη εβδομάδα.
    Σου εύχομαι παιδί μου μέσα από την καρδιά μου καλά αποτελέσματα και καλό υπόλοιπο θητείας στο ναυτικό που είναι το στοιχείο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Κυριε γιωργο καλησπερα!μηπως ξερετε εαν φετος θα παρουν επιλαχοντες η συμπληρωματικους απο την δευτερη γενικη κατηγορια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Για να πάρουν επιλαχόντες, θα πρέπει να μη παρουσιασθούν για εγγραφή κάποιοι από τους επιτυχόντες ώστε να συμπληρωθούν τα κενά που θα δημιουργηθούν.
    Όσο για συμπληρωματικούς, για να πάρουν θα πρέπει να βγει κάποια ανακοίνωση που να καθορίζει αναλυτικά τις θέσεις των συμπληρωματικών. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κύριε Γιώργο .. καλησπέρα σας.. μήπως γνωρίζετε έστω και κάτι .. για το πότε περίπου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τις πόλεις τις οποίες έχουμε περάσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πόσοι έχετε περάσει ΑΕΝ Μηχανικών με 10% από ΓΕΛ και τι έχετε βάλει πρώτη επιλογή; Εγώ πέρασα 13ος και έβαλα Ασπρόπυργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πόσα μόρια περάσατε με το 10%?Συγκέντρωσα φέτος 9563 μόρια μα λόγω μηχανογραφικού πέρασα σε άλλη σχολή.Με συμφέρει να ξαναδώσω του χρόνου,ή να επιλέξω το 10%?

      Διαγραφή
  69. Ρε παιδιά τι γίνεται με το καθορισμό της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλησπέρα σας κ. Γιώργο! Η κόρη μου πέρασε ΑΕΝ μέσω πανελληνίων με σειρά επιτυχίας 10η...Η πρώτη επιλογή είναι Ύδρα και η δεύτερη Ασπρόπυργος... Τι πιθανότητες έχει;;; ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pote vgenoun peripou k apo pou 8a emhmero8oume?

      Διαγραφή
    2. Μετά τις 22 Σεπτεμβρίου βγαίνουν πάντα. Τα αποτελέσματα σιγουρα θα ανέβουν εδώ και στο σάιτ του Υπ. Ναυτιλίας...

      Διαγραφή
    3. Euxaristw polh kai mpravw gia to enhmeromeno site sas.

      Διαγραφή
  72. Καλησπέρα Κ.Γιωργο
    Θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθεια σας,
    Έγραψα φέτος 7700 μορια δεν πέρασα έχω απολυτήριο Λυκείου με 15,5 με proficiency τι ναυτική υπηρεσία χρειάζεται για να μπω στην σχολή με την Β' κατηγορία
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι φίλε, αλλά φέτος είναι η τελευταία χρόνια με απολυτήριο, β κατηγορία δηλαδή. Από του χρόνου μόνο με πανελλήνιες, οπότε σου συνιστώ να ξαναδώσεις πανελλληνιες. Οι βάσεις πάλι θα είναι 9000-10000 για πλοιάρχους και 8-9000 για μηχανικούς οπότε με ένα αξιοπρεπές διαβσσμδ είσαι εντάξει και με το παραπάνω!

      Διαγραφή
  73. Καλημερα.Με πανελλήνιες απο επαλ και μόρια 12600 πρώτη επιλογή Πρεβεζα και δεύτερη Μηχανιωνα σειρά 94ος τι πιθανότητες έχω; Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. mporw na enhmerw3w k apo to sait pou ekana thn aithsh gia tis AEN , giati den nomizw oti 3a to vrw eukola stis anakoinwseis tu ypurgiu naftilias?

    fxaristw ek twn proterwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Να ρωτήσω κάτι και όποιος μπορεί να μ απαντησει...χθες άνοιξαν οι εγγραφές εμείς που περιμένουν τα σκατο αποτελέσματα για τις περιοχές ποτέ και που θα κάνουμε την εγγραφη;.. Έχει καταντήσει αηδία όλη αυτή η αναμονή έλεος δλδ..ας απαντήσει κάποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε πέρσι βγήκαν 25 Σεπτεμβρίου οπότε την άλλη εβδομάδα θα έχουν βγει

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλά την εγγραφή που την κανω;

      Διαγραφή
    3. Ανάλογα την πόλη που πέρασες θα παρουσιαστείς στην σχολή

      Διαγραφή
  76. Δημητρης μιχαηλ και για φετος ετσι λεγανε οτι θα μπαιναν ολοι με πανελληνιες. Εσυ τωρα με 15,5 απολυτηριο 15.500 μορια και απο το πτυχιο αλλα 3000 μορια δεν φτανουν. Κανε μπαρκο 6 μηνες να σαι κομπλε και του χρονου εισαι μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Σήμερα μίλησα με το υπουργείο να και μου είπαν από τις 20 και μετά για τα αποτελέσματα β κατηγορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Μίλησα τώρα με το υπουργείο για τα αποτελέσματα και μου είπαν ότι μπορεί να ανακοινωθούν και σήμερα το βράδυ. Άντε να τελειώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε να δούμε γιατί όλες τις χρονιές στις 25 έβγαιναν.

      Διαγραφή
  79. Θα ανακοινωθεί ο πίνακας και από πανελλαδικές και με απολυτήριο μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Καλησπερα
    Με 18800 μορια μπαινει καποιος για πλοιαρχος φετος;
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάλογα που θα κυμανθούν οι βάσεις μ.αλλα λογικά όχι

      Διαγραφή
  81. Η ΑΕΝ μηχανιωνας πόσους πλοιαρχους θα πάρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Κυριε Γιωργο καλημερα ο γιος μου περασε με σειρα επιτυχιας 15ος δηλωσε πρωτη επιλογη χανια,μηχανιωνα,ασπροπυργο και χιο.θελουμε πολυ ασπροπυργο πως το βλεπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με 10% ή πανελλήνιες; αν είναι από πανελλήνιες του 19' λογικά περνάει 1η επιλογή

      Διαγραφή
    2. Πολυτεκνος με πανελινιες του 19

      Διαγραφή
    3. Λογικά 1η επιλογή θα πάει

      Διαγραφή
  83. Τι πρέπει να γνωρίζετε εν αναμονή δημοσίευσης των Συνολικών Πινάκων Εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2019-2020

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/09/2019-2020_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Σε περίπτωση που κάνουμε εγγραφή σε άλλη σχολή αλλου επαγγελματικού πεδίου που περάσαμε στις πανελλαδικές, αν βγουν τα αποτελέσματα της β κατηγορίας στις ΑΕΝ και είμαστε μεσα μπορούμε να εγγραφούμε κανονικά στις ΑΕΝ ή θα προκύψει πρόβλημα επειδή έχουμε εγγραφεί σε άλλη σχολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν νομίζω και επίσης είναι ψιλό άδικο γιατί σκέψου κάποιος με απολυτήριο και θαλάσσια υπηρεσία ή χωρίς μου εβαλε ΑΕΝ ως πρώτη επιλογή να μην μπει επίσης μπορεις να ξαναδώσει του χρόνου και να μην κάνεις κάνα φοβερό διάβασμα γιατί οι βάσεις θα είναι εκεί περίπου 9000 το πολύ 10000 και όλες οι μεταγραφές εγκρίνονται

      Διαγραφή
  85. Με βαθμό 21400 δεύτερη Γενική Κατηγορία Υπάρχει περίπτωση για μηχανικός;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Παιδιά δεν εγκρίνονται όλες οι μεταγραφές.Περσυ ένας φίλος δεν μπόρεσε να έρθει Ασπρόπυργο από Οινούσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Κύριε Γιώργο η κόρη μου πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στην ΑΕΝ Πλοιαρχων με σειρά επιτυχίας 50η.
    Έχει δηλώσει Ύδρα,Κρήτη,Ιόνια νησιά,Σύρο και τελευταία την Πρέβεζα που είναι η σημερινή της επιθυμία για να πάει... Τι πιθανότητες υπάρχουν;
    Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΑΠΟ ΓΕΛ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΎΣ ΘΑ ΠΣΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Οι όροι για τις μεταγραφές έχουν αλλάξει με τον καινούργιο (απο 6/2019) κανονισμό ΑΕΝ και υπάρχουν πλέον ξεκάθαρη μοριοδότηση σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Αρα από φέτος οι μεταγραφές θα περνούν απο μόρια και μόνο απο αυτά και άρα θα ικανοποιούνται μόνο συγκεκριμένες κατηγορίες.
    https://www.alfavita.gr/sites/default/files/2019-06/aen.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Κύριε Γιώργο τώρα που πέρασα Θεσσαλονίκη για τα δικαιολογητικά γράφει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ ή σε άλλη αεν. Αυτή την δήλωση στην μηχανιωνα την κάνουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ποσο δυσκολα ειναι τα μαθηματα για εναν μαθητη επαλ.ειδικοτητα μηχανολογιας .στην.αεν.ειδικοτητα μηχανικου?
    ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. καλησπερα
    ποσο δυσκολα ειναι τα μαθηματα στις αεν μηχανικων για εναν καλο μαθητη επαλ ειδικοτητάς μηχανολογων

    ΑπάντησηΔιαγραφή