Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Σχετικά με τις διαδικασίες εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών έτους 2019 στις σχολές που πέτυχαν την εισαγωγή τους

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Από το panelladikes24 σας ενημερώνουμε ότι θα δημοσιεύουμε κάθε εξέλιξη που θα αφορά τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στα τμήματα επιτυχίας τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

- Τις προσεχείς μέρες, το ΥΠΑΙΘ θα δημοσιεύσει σχετική εγκύκλιο όπου θα ορίζονται τα δικαιολογητικά και η διαδικασία εγγραφής για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2019. 

- Οι πρωτοετείς φοιτητές δε χρειάζεται να μετακινηθούν προς τις πόλεις των σχολών εισαγωγής τους καθώς η εγγραφή τους θα γίνει ηλεκτρονικά.

- Τονίζεται ότι η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές Σχολές και Αστυνομικές Σχολές, στις Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Σχολές Λιμενικού Σώματος, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις Σχολές.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει άμεσα για κάθε εξέλιξη.


Πατήστε εδώ για να δείτε την περσινή ανακοίνωση για τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




2 σχόλια:

  1. Υπουργείο Παιδείας: Πότε θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών και με ποιο τρόπο

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/09/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή